Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.08.2010 | 09:53

Γνωστός τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα γιατί του ζήτησαν πίσω τα λεφτά της σύνταξης!

Γνωστός τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα γιατί του ζήτησαν πίσω τα λεφτά της σύνταξης!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δεν άντεξε το... ΔΝΤ ο γνωστός τραγουδιστής Τέρης Χρυσός, από τους πιο δημοφιλείς στις δεκατίες του ΄60 και του ΄70 και έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου όταν έμαθε  ότι του έκοψαν την τιμητική σύνταξη και θα έπρεπε να δώσει πίσω το ποσό των  18.000 ευρώ που πήρε ως αναδρομικά!

Όλα έγιναν πριν από ένα μήνα όταν ο Τ. Χρυσος  έμαθε ότι του κόβουν την τιμητική σύνταξη των 750 ευρώ, που του είχε δώσει το Υπουργείο Πολιτισμού για την πολύχρονη προσφορά του στο τραγούδι. Ο τραγουδιστής που έπαιρνε ήδη κάθε μήνα  550 ευρώ σύνταξη από το ΙΚΑ, εισέπραξε αναδρομικά 18.000 ευρώ, χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την τιμητική σύνταξη.

Δεν πρόλαβε όμως να τα χαρεί αφού πριν από ένα μηνα ενημερώθηκε ότι όχι μονο του κόβεται η τιμητική σύνταξη των 750 ευρώ αλλά πρέπει να επιστρέψει και στο κράτος τα 18.000 ευρώ! Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso, μόλις έμαθε τα κακά νέα ένιωσε δυνατούς πόνους στην πλάτη. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου...

Ο τραγουδιστής στεναχωρήθηκε πολύ όχι μόνο γιατί θεωρεί άδικο ότι του έκοψαν την τιμητική σύνταξη αλλά και γιατί είχε ξοδέψει τα χρήματα που είχε ήδη λάβει ενώ όπως δηλώνει ο ίδιος, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, από τα χρέη.

Τώρα είναι καλά στην υγεία του αλλά πολύ πικραμένος και απογοητευμένος, αφού θεωρεί αυτό που έγινε άδικο και παράνομο
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10