Γωγώ Μαστροκώστα: Το λουκούλλειο δείπνο με θαλασσινά που απόλαυσε στην Κύπρο!

Μικρή απόδραση στην όμορφη Κύπρο έκαναν αυτές τις μέρες η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραίανό Δέλλα. Το διάσημο ζευγάρι μετά από επτά χρόνια γάμου και την απόκτηση μια αξιαγάπητης κορούλας συνεχίζει να είναι full in love και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Μην ξεχνάς άλλωστε, πως και οι δυο παραμένουν πάντα ενωμένοι, με τον Τραϊανό να στηρίξει την καλή του και στα εύκολα και στα δύσκολα που πέρασε πριν χρόνια με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Κάθε δυσκολία όμως, έχει καταφέρει να τους φέρει ακόμη πιο κοντά και η Γωγώ και ο Τραϊανός παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους μάλιστα, πρόσφατα ταξίδεψαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα, όπου βρίσκεται η καλή τους φίλη και κουμπάρα Στάλω Ηλία. Και χθες το βράδυ, βρέθηκαν σε ένα από τα πιο hot στέκια του νησιού και απόλαυσαν ένα λουκούλλειο δείπνο με θαλασσινά και όχι μόνο.

“Μετά από 7 χρόνια γάμου με την γυναίκα της ζωής μου……στο καλύτερο μαγαζί της Κύπρου Nippon Larnaca. Δεν υπάρχει…..”, έγραψε ο Τραϊανός και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, ενώ και η Γωγώ με την Στάλω μας έδωσαν μια γεύση από τις λιχουδιές που δοκίμασαν.

Μετά από 7 χρόνια γάμου με την γυναίκα της ζωής μου……στο καλύτερο μαγαζί της Κύπρου Nippon larnaca.δεν υπάρχει…..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τραιανος Δελλας (@dellastraianos) στις

Οι δυο διάσημες κυρίες που εκτός από φίλες και κουμπάρες είναι και συνεργάτιδες στη σειρά ρούχων gogo by stalo που κυκλοφόρησε για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ άλλων και για την κολεξιόν, αλλά και τα νέα Projects που ετοιμάζουν.

Γιατί να είναι τόσο μακριά μου???? #nippon #larnaca

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogomastro (@gogomastro) στις

Read More

And More