Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πώς περνάει στις Φιλιππίνες; Video

Εδώ και μία ημέρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται στο νησί Palawan των Φιλιππίνων. Φυσικά, ο λόγος είναι το καινούργιο ριάλιτι επιβίωσης, Nomads, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1 και θα παρουσιάζει. Ο γνωστός παρουσιαστής πήγε δύο εβδομάδες νωρίτερα, ώστε να εξερευνήσει λίγο το μέρος και να ξεκινήσει γυρίσματα.

Οι παίκτες, μάλιστα, μέχρι σήμερα κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τον Γιάννη Λάτσιο να μην αναφέρουν κανένα στοιχείο για εκείνους. Ο παρουσιαστής, όπως μας ενημέρωσε, μέσα από τον ολοκαίνουργιό του λογαριασμό στο Instagram, σήμερα έκανε το πρώτο του ταξίδι μέσα στην ζούγκλα!
“Φτάσαμε… απίστευτο ταξίδι μεσα στην ζούγκλα… θα αρχίσω να σας δείχνω εικονες σιγά σιγά απο αυριο…ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορειου μας έλεγε ανέκδοτα…. χιχιχιχι!”

φτάσαμε… απίστευτο ταξίδι μεσα στην ζούγκλα… θα αρχίσω να σας δείχνω εικονες σιγά σιγά απο αυριο…ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορειου μας έλεγε ανέκδοτα…. χιχιχιχι !!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις

Οι παίκτες θα ζήσουν μία περιπέτεια που θα δοκιμάσει τις σωματικές, ψυχικές τους αντοχές αλλά και τις κοινωνικές τους δεξιότητες, καθώς θα έρθουν σε επαφή με τους ιθαγενείς και θα κληθούν να προσαρμοστούν στην τοπική κουλτούρα. Κάθε μέρα στο Nomads είναι και μία μάχη, γεμάτη προκλήσεις και μία περιήγηση στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.
Οι 21 παίκτες καλούνται να προσαρμοστούν σε μία εντελώς άγνωστη γι’ αυτούς καθημερινότητα και να δοκιμαστούν σε μία σειρά αγωνισμάτων, που θα τους εξασφαλίζει κάθε εβδομάδα τη διαμονή τους, την πρόσβαση ή μη σε διαφόρων ειδών προνόμια καθώς και την παραμονή ή την αποχώρησή τους από το Nomads.

Read More

And More