Gwen Stefani: Μιλά για τις οικογενειακές δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν το διαζύγιο!

H νέα σχέση της Gwen Stefani με τον Blake Shelton είναι το τρέχον θέμα συζήτησης γαι τα celebrity ζευγάρια. Αλλά στη συνέντευξή της στο InStyle Δεκεμβρίου, η τραγουδίστρια μίλησε για τις οικογενειακές δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Gavin Rossdale και ηχογραφούσε το άλμπουμ “Push and Shove” των No Doubt.

«Δεν είχα καν περιοδεία. Αλλά ηχογραφούσα το άλμπουμ των No Doubt, το οποίο ήταν εξαιρετικά δύσκολο», είπε στο περιοδικό, σύμφωνα με το People “Ήμουν διχασμένη όλη την ώρα. Κάθε μέρα πήγαινα τα παιδιά στο σχολείο, οδηγούσα στην Σάντα Μόνικα, δούλευα για το άλμπουμ, και στη συνέχεια σκεφτόμουν,« Θεέ μου, αν δεν φύγω στις 2:30 , δεν θα προλάβω να είμαι στο σπίτι για δείπνο. Και ο Gavin είναι σε περιοδεία … “

“Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχαν κάποιες απίστευτες στιγμές στο εν λόγω άλμπουμ”, συνέχισε. “Αλλά ήταν και κάποιες άλλες που χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Μεγάλος αγώνας.”

Η Stefani ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Rossdale τον περασμένο Αύγουστο, και μετά από μήνες φημών, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν την Τετάρτη ότι τώρα βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο “The Voice”, Shelton.

Σύμφωνα με τα προσωπικά τους social media, οι δύο τους φαίνεται να απολαμβάνουν τη συντροφιά ο ένας του άλλου, και μόλις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Stefani είπε στην Carson Daly ότι βρίσκεται σε μια θετική νέα φάση της ζωής της.

“Η ζωή μου ουσιαστικά ανατινάχτηκε και τώρα είμαι σε αυτή τη νέα φάση και είναι αρκετά υπέροχο έχω να πω. Τα πάντα είναι τελείως καινούρια. Νιώθω ότι έχω απεριόριστη έμπνευση. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω”.

Read More

And More