Gwyneth Paltrow: Θέλει η κόρη της να φορέσει στο χορό αποφοίτησής της, το διάσημο ροζ φόρεμα που φορούσε όταν κέρδισε το Όσκαρ!

Έχει φτιάξει μια συλλογή από εκπληκτική φορέματα σχεδιαστών στην 20ετή καριέρα της στο Hollywood.
Και υπάρχει μία τυχερή κυρία στη ζωή της Γκουίνεθ Πάλτροου, οι οποία θα κληρονομήσει τα πολυπόθητη φορέματα – αυτής της συλλογής – η 11χρονη κόρη της, Apple.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει φυλάξει τα αγαπημένα κομμάτια που φόρεσε στο κόκκινο χαλί για να τα δώσει στην Apple όταν μεγαλώσει, και υπάρχει ένα φόρεμα ιδίως που ελπίζει να φορέσει στο χορό της αποφοίτησής της.

Η 43χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στο People.com ότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί τα φορέματα σχεδιαστών της, έτσι τα φύλαγε για το κορίτσι της πριν καν γεννηθεί.

Εξήγησε: «Το αστείο είναι που έχω αποθηκεύσει τα φορέματά μου και τα αγαπημένα πράγματά μου, 12 χρόνια πριν γεννηθεί, έτσι έχω τα πάντα. Έχω κάθε Όσκαρ φόρεμα μου. »

Η Γκουίνεθ φορούσε το ροζ αυτό Ralph Lauren, όταν κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για την ταινία “Ερωτευμένος Σαίξπηρ,” και πιστεύει ότι θα κάνει το τέλειο φόρεμα για το χορό του σχολείου.

Ενώ όμως η Γκουίνεθ θέλει να δει την κόρη της με το περίφημη φόρεμα Ralph Lauren, η Apple μπορεί να θέλει να συμβουλευτεί πρώτα τη γιαγιά της, την ηθοποιό Blythe Danner.

Η 72χρονη έχει ομολογήσει ότι δεν ήταν οπαδός του Όσκαρ φορέματος της κόρης της, λέγοντας στο Us Weekly το 2012: «Δεν της ταίριαζε πολύ καλά. Έχει φορέσει κάποια πολύ ωραιότερα από τότε.»

Read More

And More