«Γυμνή» έμεινε η Σταρ Ελλάς!

Η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, η οποία απόψε ρίχνεται στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου της Μις Κόσμος στην Κίνα, όπως διαβάζουμε στην Espresso, έμεινε χωρίς βραδινές τουαλέτες και ξέσπασε σε κλάματα!

O Οίκος Τρανούλη, που ντύνει το μοντέλο, του έστειλε έξτρα φορέματα για έξτρα εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αλλά αυτά χάθηκαν κάπου στον δρόμο.

Τελικά, ύστερα από αμέτρητα τηλεφωνήματα και e-mails, η ιδιωτική εταιρία αποστολών και ο οίκος μόδας εντόπισαν χθες το μεσημέρι πακέτο με τις πανάκριβες τουαλέτες, στο τελωνείο της Ελλάδας. Στο μεταξύ, η Ελληνίδα καλλονή αναγκάστηκε να αναβάλει φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις, αλλά και συμβόλαια που έκλεισε εκεί γιατί δεν είχε τι να φορέσει, καθώς τα βραδινά ρούχα με τα οποία ταξίδεψε στις αποσκευές της είναι μόνο για τις επίσημες εμφανίσεις της στον διαγωνισμό.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην υποψήφιά μας για τον τίτλο της Miss World, με τους ανθρώπους του οίκου μόδας να προσπαθούν να την καθησυχάσουν, προκειμένου να είναι ήρεμη για να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για τη μάχη που καλείται να δώσει απόψε.

Read More

And More