Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.09.2015 | 13:54
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

H καλύτερή μου φίλη παντρεύτηκε τον βιαστή μου!

H καλύτερή μου φίλη παντρεύτηκε τον βιαστή μου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Την πιο τραγική στιγμή της ζωής της έζησε μια νέα γυναίκα όταν την βίασε ο αρραβωνιαστικός της καλύτερης φίλης της λίγο καιρό πριν το γάμο τους! Την μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής της όμως την πήρε, όταν η φίλης της λίγο καιρό μετά παντρεύτηκε τον βιαστή της!

Όλα έγιναν όταν πριν από ένα χρόνο η κοπέλα που θα ήταν φυσικά και παράνυφος στο γάμο φιλοξενήθηκε στο σπίτι της April. O 29χρονος αρραβωνιστικός της, στρατιωτικός Daniel Howard, μπήκε στο δωμάτιό της και τη βίασε ενώ η φίλη της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο!


Η 26χρονη April, παντρέυτηκε το βιαστή της καλύτερης φίλης της 3 εβδομάδες πριν ξεκινήσει η δίκη 

Το θύμα, είπε τα πάντα στη φίλη της και πήγε το βιαστή της στο δικαστήριο, το οποίο και τον καταδίκασε σε 7 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό. Η φίλη της όμως, δεν την πίστεψε ποτέ και παντρεύτηκε λίγο καιρό μετά τον βιαστή της καλύτερης φίλης της δημοσιοποιώντας και τις φωτογραφίες του γάμου στο facebook!

Στο δικαστήριο ο δράστης αρνήθηκε ότι βίασε την κοπέλα αλλά τα στοιχεία έδειξαν την ενοχή του, η οποία οδήγησε στην καταδίκη του... Το θύμα δημοσιοποίησε την ιστορία λέγοντας πως ο βιασμός άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Η April που ποτέ δεν πίστεψε τη φίλη της συνόδεψε τον άντρα της στο δικαστήριο αλλά δεν μπήκε στην αίθουσα καθώς δεν ήθελε να ακούσει τις λεπτομέρειες της ακροαματικής διαδικασίας 


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10