Heidi Klum: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο! [pics]

Διακοπές στην Ελλάδα και στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου έκανε στις αρχές του Ιούνη η Heidi Klum. Η διάσημη Γερμανο – αμερικανίδα καλλονή άφησε για λίγος τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί. Και φυσικά δεν ήταν μόνη, αφού μαζί της βρέθηκε και ο 30χρονος κούκλος σύντροφός της Vito Schnabel.

Οι δυο τους έφθασαν μαζί στο νησί, απόλαυσαν τις βουτιές τους, τις βόλτες στα σοκάκια και τις ελληνικές σπεσιαλιτέ και έμειναν για λίγες μέρες στην Ελλάδα κάνοντας μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Μόλις τελείωσε η μίνι απόδρασή τους μάλιστα, επέστρεψαν στη Μύκονο και στο αεροδρόμιο από όπου αναχώρησαν για να επιστρέψουν στην Αμερική. Εκεί η Heidi Klum θα συνεχίσει το βαρύ πρόγραμμά της, μιας και αυτό τον καιρό είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού show America’s Got Talent, ενώ μόλις ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model.

Όσο για το πέρασμα από την Μύκονο; Όσοι την είδαν ανέφεραν πως ήτα χαμογελαστή και πολύ προσιτή. Με casual εμφάνιση έκανε τις βόλτες και τις αγορές της στο νησί και φυσικά απόλαυσε το παγωτό της.

Read More

And More