Heidi Klum: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό και τα καυτά φιλιά με τον 13 χρόνια νεότερο σύντροφό της!

Είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια, δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και είναι… ασυγκράτητοι. Ο λόγος για την Heidi Klum και τον κατά 13 χρόνια νεότερο σύντροφό της Vito Schnabel, που έκαναν ρομαντική απόδραση στην Καραϊβική και δεν σταμάτησαν τα φιλιά και τις αγκαλιές στην παραλία.

Στις χωρίς ρετούς φωτογραφίες της διάσημης καλλονής από την παραλία -στα 42 της παραμένει κούκλα- το ζευγάρι περπατά χέρι χέρι και τα τρυφερά ενσταντανέ δεν είναι λίγα. Το γνωστό μοντέλο, μάλιστα, επέλεξε ένα καυτό μπικίνι για τις βουτιές του και τράβηξε πάνω του άλλα τα αντρικά βλέμματα. Όσο κι αν εκείνη δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον 29χρονο κούκλο σύντροφό της.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και αυτή η ρομαντική απόδραση στο St Barts ήταν σίγουρα κάτι που ήθελαν πολύ και οι δυο, μιας και λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και την full time job της μητέρας (έχει τέσσερα παιδιά) του διάσημου μοντέλου, οι ώρες που περνούν αγκαλιά δεν είναι πολλές.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού πάντως, που εξασφάλισε η Daily Mail, το ζευγάρι φαίνεται να είναι στα καλύτερά του…