Η Amber Heard ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ (Amber Heard), ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών που συμμετέχει στις προσπάθειες επαναπροσδιορισμού του φεμινισμού στη σύγχρονη εποχή ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς από το ανδρικό περιοδικό GQ Australia.

Το 2017 ήταν μία γεμάτη χρονιά για την ‘Αμπερ Χερντ, εμφανίζεται στις ταινίες «Justice League» και «Aquaman». Για τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας η Αμερικανίδα ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ πέρασε τους τελευταίους επτά μήνες στην Αυστραλία και ερωτεύτηκε τη χώρα.

Μετά το τέλος της σχέσης με τον Τζόνι Ντεπ, η Χερντ συνέχισε την εκστρατεία για δικαιοσύνη και νομιμότητα, ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες να βγουν μπροστά και να επικρίνουν την επικρατούσα κατάσταση με το να είναι ειλικρινείς για τα δικά τους ζητήματα χωρίς να ντρέπονται.

Η ηθοποιός, η οποία ομολόγησε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ, δεν αναφέρθηκε στα σκάνδαλα που περιβάλλουν το Χόλιγουντ.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ το αφιέρωσε στους σκύλους της (κάποτε βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, επειδή πήρε παράνομα τους σκύλους της σε ταξίδι στην Αυστραλία).

Στη συνέχεια μίλησε για τα αποτελέσματα της ιστορικής δημόσιας διαβούλευσης που διεξήχθη στη χώρα με την υποβολή ψήφων μέσω ταχυδρομείου, στην οποία οι πολίτες της Αυστραλίας τάχθηκαν υπέρ του υπέρ των γάμων μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου.

«Ήμουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Σίδνεϊ το πρωί της Τετάρτης και ο πιλότος μας είπε, “έχουμε νέα, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι υπέρ” και όλοι όσοι ήταν στο αεροπλάνο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα».

H Χερντ, η οποία έχει αποκαλύψει ότι είναι bisexual ανέφερε: «Θυμάμαι ότι πριν από δέκα χρόνια πήγα να κρατήσω το χέρι της φίλης μου και μου είπαν ότι αυτό ήταν θανατική ποινή στο Χόλιγουντ. Δέκα χρόνια αργότερα ολόκληρο το αεροπλάνο χειροκροτούσε. Δάκρυσα».

Η ‘Αμπερ Χερντ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του συλλεκτικού τεύχους του περιοδικού που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Read More

And More