Η Άση Μπήλιου μιλά πρώτη φορά για τον άντρα της ζωής της: «Αυτό που θαυμάζω στον Δημήτρη είναι η σταθερότητά του»

Μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας με τον σύντροφο της, η Άση Μπήλιου μίλησε στο περιοδικό People για την επιτυχία της σχέσης τους και εξηγεί γιατί δεν σχεδιάζει να παντρευτεί. Ακόμα μοιράζεται τις στιγμές που περνάει στον ελεύθερο της χρόνο, μακρυά από τις αστρολογικές προβλέψεις.

Ο σύντροφος ζωής και οι φίλοι

«Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί είκοσι πέντε χρόνια και από τον πρώτο χρόνο μένουμε μαζί. Ήταν ακροατής μου στο ραδιόφωνο. Μπορεί τα χρόνια να είναι πολλά, αλλά όταν ακούω τη λέξη “γάμος”, βγάζω σπυριά. Έλεγα τις προάλλες σε μια παρέα ότι θα φτάσω στα βαθιά γεράματα και θα λέω “ο φίλος μου” και αυτό είναι τόσο αστείο όσο και όμορφο. Αυτό που θαυμάζω σε εκείνον είναι η σταθερότητά του. Βλέπεις, είναι Ταύρος. Αυτό το στοιχείο στο δικό μου χαρακτήρα και στη δική μου ζωή λειτουργεί λυτρωτικά. Ο Δημήτρης ασχολείται με τους υπολογιστές και στην αρχή της καριέρας μου με βοήθησε πολύ. Σκέψου ότι ήμουν από τις πρώτες που έγραψα τις προβλέψεις μου σε υπολογιστή! Κατά τα άλλα, δεν ασχολείται καθόλου με την αστρολογία, ούτε εκείνος ούτε οι φίλοι μου. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να μάθουν τον ανάδρομο Ερμή».

Ελεύθερος χρόνος

«Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, ασχολούμαι πάρα πολύ με το σπίτι μου. Είναι ψυχοθεραπευτικό για μένα να μαγειρεύω, να κάνω δουλειές, να ασχολούμαι με τον κήπο. Προσπαθώ επίσης να περνάω χρόνο με τους φίλους μου και να κάνω ταξίδια. Αν και είμαι workaholic, ταυτόχρονα μου αρέσει πολύ να χαλαρώνω και να με περιποιούνται. Θα μπορούσα να είμαι όλη μέρα σε ένα σπα και να μην κάνω απολύτως τίποτα».

Διάβασε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More