Η Δέσποινα Ολυμπίου είναι έγκυος! O Kωνσταντίνος Χριστοφόρου “πρόδωσε” το όμορφο μυστικό της! [pics]

Το πιο όμορφο μυστικό στη ζωή της Δέσποινας Ολυμπίου, “πρόδωσε” ο αγαπημένος της φίλος Κωνσταντίνος Χριστοφόρου! Ο τραγουδιστής που κάνει νέα επιτυχία με το ντουέτο του “Είχα που λες” με την Βασιλική Νταντά, δημοσίευσε προχθές μια φωτογραφία του με την καλή του φίλη Δέσποινα Ολυμπίου!

Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο… Αν όμως προσέξει κάποιοσ τα hashtags που έβαλε ο Κωνσταντίνος κάτω από την κοινή τους φωτογραφία θα καταλάβει αμέσως ότι η τραγουδίστρια είναι έγκυος! #mothertobe έγραψε ο Κωνσταντίνος κάτω από τη φωτογραφία αποκαλύπτοντας το πιο όμορφο και γλυκό μυστικό της Δέσποινας. Σίγουρα βέβαια η Δέσποινα γνώριζε την αποκάλυψη και θέλησε να γίνε με αυτό τον όμορφο και διακριτικό τρόπο!

Η Δέσποινα είναι πάνω από τέσσερα χρόνια ζευγάρι με τον Πάνο Δούκα και παρά το γεγονός ότι δεν είναι ο γάμος στις πρώτες σκέψεις τους είναι στη καλύτερη φάση τους, ερωτευμένοι κι αγαπημένοι όσο ποτέ!

“Αγαπιόμαστε, συγκατοικούμε, υπάρχει σοβαρή δέσμευση. Δεν κρυβόμουν ποτέ. Δεν ήταν στόχος για μένα ο γάμος. Αν υπάρχει αγάπη, σοβαρή δέσμευση απέναντι στον άνθρωπο, που έχεις δίπλα σου, τότε ο γάμος είναι απλά το μυστήριο κι ένα ωραίο πάρτι για τις οικογένειες”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος πριν λίγο καιρό, έγραψε τη μουσική για το νεό τραγούδι της Δέσποινας

Read More

And More