Η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος!

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Δούκισσα Νομικού, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του HELLO! Η καλλονή παρουσιάστρια, τρεις μήνες μετά τον λαμπερό γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Μύκονο, είναι έγκυος και θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Μάλιστα, είναι ήδη τριών μηνών και περιμένει με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της.

Ο γάμος έγινε τον περασμένο Ιούνιο και είχε χαρακτηριστεί “ο γάμος της χρονιάς”. Η τελετή αλλά και το πάρτι έγιναν στην Μύκονο, με λαμπερούς καλεσμένους. Το ζευγάρι δεν πήγε μήνα του μέλιτος, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι του, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού.

Το Hello! είναι το περιοδικό των μεγάλων αποκλειστικοτήτων! Το αυριανό τεύχος επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις! Μην το χάσετε! #internationalmagazine #nottobemissed #exclusivities #hola #hello

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις

Διαβάστε περισσότερο στο HELLO! που κυκλοφορεί την Τετάρτη
Το love story του ζευγαριού
Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά αναπτύχθηκε το ειδύλλιο τους, με τους δύο τους να είναι αχώριστοι! Η πρόταση γάμου έγινε λίγο μετά τα Χριστούγεννα, στις διακοπές τους στις εξωτικές Μαλβίδες, όταν ο Δημήτρης έκανε την μεγάλη ερώτηση στην Δούκισσα και εκείνη, φυσικά, είπε το πολυπόθητο “ναι”. Το αγαπημένο ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του, λίγους μήνες μετά, στο Νησί των Ανέμων, παρουσία της οικογένειάς του και των καλών του φίλων.

Read More

And More