Η Ellen DeGeneres… ξαναπαντρεύεται την γυναίκα της!

Τους άρεσε τόσο πολύ η πρώτη φορά που αποφάσισαν να το ξανακάνουν! Η Ellen DeGeneres και η Portia De Rossi πρόκειται να ανανεώσουν τους όρκους αιώνιας αγάπης που έδωσαν πριν εννέα χρόνια στην δέκατη επέτειο του γάμου τους. Μάλιστα, η τελετή θα γίνει στην Αυστραλία, στις 16 Αυγούστου 2018, ακριβώς 10 χρόνια μετά την ημέρα που παντρεύτηκαν.

Μπορεί να είναι ευτυχισμένες μαζί, αλλά όπως έχουν δηλώσει αρκετές φορές, αυτό που τους βοήθησε να μείνουν τόσα χρόνια είναι οι επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου, αλλά και η τεράστια αγάπη που έχει η μία για την άλλη. Σύμφωνα με το περιοδικό Woman’s Day, οι δυο γυναίκες θα ενωθούν ξανά με τα ιερά δεσμά του γάμου στην δέκατη επέτειό τους και δεν γίνεται να είναι πιο χαρούμενες!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Portia de Rossi (@portiaderossi) στις

Για εκείνες, ο δεύτερος γάμος θα σημάνει μια νέα αρχή για την σχέση τους! Φυσικά, από τον γάμο δεν θα λείπουν και οι λαμπεροί προσκεκλημένοι, φίλοι της παρουσιάστριας και της ηθοποιού, όπως ο Hugh Jackman, η Oprah Winfrey, η Reese Witherspoon, η Jennifer Aniston, η Pink και η Julia Roberts.

Read More

And More