Η Κατερίνα Ζαρίφη στο ΤLIFE: Το θεατρικό της ντεμπούτο, η σχέση με τον σύντροφό της και ο “έρωτας” με την Ελένη Μενεγάκη! ΒΙΝΤΕΟ

Πολυτάλαντη με ένα μοναδικό χιούμορ κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον σου και νιώθεις ότι είναι χρόνια φίλη σου χωρίς να την έχεις ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή σου! Η Κατερίνα Ζαρίφη φέτος κάνει όπως εξομολογήθηκε στο TLIFE, ένα παιδικό της όνειρο πραγματικότητα. Να ανέβει στο θεατρικό σανίδι! Η Κατερίνα παίζει για πρώτη φορά στο θέατρο μετά από πρόσκληση της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη και είναι πραγματικά καταπληκτική! Η Κατερίνα παίζει τη Βικτώρια μια κυρία που έχει ένα μπαρ με κορίτσια και όλα αυτά συμβαίνουν στη Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη στην Αθηναΐδα, με την παράσταση “Δουλειές με Φούντες”!

Η Κατερίνα μίλησε για την υπέροχη εμπειρία της στο θέατρο, αποκάλυψε ότι πλέον αυτό είναι που θέλει να κάνει στη ζωή της και φυσικά μίλησε για τον μεγάλο “έρωτα της ζωής της που δεν είναι άλλος από την Ελένη Μενεγάκη! Μας εκμυστηρεύτηκε όμως και για ποιο λόγο δεν τη βλέπουμε συχνά να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της Γιάννη Στρουμπούλη με τον οποίο φέτος κλείνει 8 χρόνια κοινής ευτυχισμένης ζωής!

Δες τη συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη στο TLIFE και τη Μαρία Ρουμελιώτου, η οποία είναι απλά… απολαυστική!

Έμαθα ότι εδώ στην παράσταση έχεις ένα μαγαζί με κορίτσια και περνάτε ωραία…

Περνάμε πολύ ωραία. Είναι πέρα των προσδοκιών μου. Αυτό που είχα ονειρευτεί για το θέατρο το ζω καθημερινά εδώ. Είναι παρθενική μου εμφάνιση. Ναι μωρέ έχω ένα μαγαζί με κορίτσια λόγω κρίσης τι να κάνω…Eίναι η μόνη δουλειά που δεν έχει κριση…(γέλια)

Μίλησε μου για την επαφή σου με την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη…

Ήταν η πιο σημαντική μου στιγμή γιατί με πηρέ τηλέφωνο και μου είπε του χρόνου θα είσαι εκεί. Το κανονίσαμε στο πεντάλεπτο. Το ήθελα από μικρή. Ουσιαστικά αυτόν το δρόμο ήθελα να ακολουθήσω, από μικρή ήταν το παιδικό μου όνειρο!Τώρα, θα με ρωτήσεις πως από αυτόν το δρόμο κατέληξα να πάω για πολεμικός ανταποκριτής.

Δεν το ήξερα αυτό για πες μας πως έγινε…

Γνωρίζω τον Νικόλα Βαφειάδη και είμαι έτοιμη να φύγω για Παλαιστίνη! Είναι όλα έτοιμα για να γίνω πολεμική ανταποκρίτρια αλλά λόγο του φόβου των γονιών μου το άφησα…. Από εκεί και πέρα δούλεψα δημοσιογραφικά στο δρόμο: υπουργεία, ελεύθερο ρεπορτάζ, αστυνομικό ρεπορτάζ. Μετά ο δρόμος με έφερε στο κομμάτι της τηλεόρασης.

Θέλεις να συνεχίσεις το θέατρο;

Ναι είναι αυτό που θέλω να κάνω από εδώ και πέρα

Θέλω να μου πεις πως ένιωσες στο πρώτο χειροκρότημα στην παράσταση!

Εκεί κώλωσα. Αισθάνθηκα σαν να έχω σηκωθεί στην τρίτη δημοτικού να πω ένα ποίημα και τα έχω ξεχάσει όλα.

Θες τηλεόραση ή μόνο θέατρο;

Θα ήθελα σε αυτό το κομμάτι γιατί εμείς οι τηλεοπτικοί δεν μπορούμε να δούμε την αντίδραση του κοινού, δεν ξέρουμε αν τους άρεσε το αστείο μας.. ενώ εδώ στο θέατρο φαίνεται.

Τι γίνεται με την εκπομπή που κάνεις για το Nomads;

Την κάνουμε στο Netwix αλλά ο Αντ1 παίρνει την εκπομπή και την αναμεταδίδει… Εμείς πάντως συμβόλαιο με τον Ant1 δεν έχουμε.

Θα πήγαινες στο survivor ή στο Nomads;

Μου έχει προταθεί. Πιστεύω ότι θα λιποθυμούσα όταν συμπλήρωνα την αίτηση.

Τι θα σε φόβιζε, η πείνα;

Όχι. Εμείς που κάνουμε συχνά δίατες δεν μας φοβίζει η πείνα… Την έχουμε συνηθίσει.Τα ανθρώπινα ένστικτα που βγαίνουν λόγω της ανάγκης για επιβίωση…

Πες μου για την σχέση σου με την Ελένη Μενεγάκη. Σου λείπει φέτος;

Μου λείπει. Είναι η πιο μακροχρόνια σχέση μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει σημαδέψει την ζωή μου. Μου αρέσει η εκπομπή της φέτος. Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει πάντα μια βιασύνη με τους επιτυχημένους ανθρώπους, αλλά όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Αν δεν δοκιμάσεις πράγματα πως θα κάνεις την ανανέωσή σου;

Γιατί δεν κάνετε συχνές εμφανίσεις με τον σύντροφό σου;

Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει την ανωνυμία του. Δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες…

Θες να παντρευτείς;

Δεν θα έμπαινα σε αυτήν την διαδικασία. Πιστεύω ότι η ιερή ένωση ενός ζευγαριού είναι να περνάει την καθημερινότητα μαζί και να είναι καλά.

Θέλω να μου πεις τρία προτερήματα και ελαττώματα σου. Κάτι που δεν ξέρουμε για σένα!

Επηρεάζομαι πολύ εύκολα και λέω συνεχεία ναι. Είμαι ζηλιάρα. Θυμώνω εύκολα. Βρίζω πολύ. Είμαι κολλημένη με το κινητό.

Τώρα που είπε ζηλιάρα και κινητό. Θα έψαχνες το κινητό του αγαπημένου σου;

Ακολουθώ το χρυσό κανόνα της Ελένης Μενεγάκη. Μην ψάχνεις για να διατηρήσεις την ευτυχία σου. Γιατί όσο ψάχνεις, βρίσκεις…

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Λούση είναι χήρα και ζει αποκομμένη από τον έξω κόσμο σε μια μονοκατοικία, την οποία κινδυνεύει να χάσει.
Ο θυμός της δεν την αφήνει να βρει πια καμία χαρά στη ζωή της.
Αρνείται κάθε επαφή ακόμα και με την κόρη της. Μοναδική συντροφιά της μια βουκαμβίλια και μια καταθλιπτική γειτόνισσα.
Ένα παράξενο δέμα που βρίσκει κρυμμένο στη βουκαμβίλια της θα γίνει το βασικό συστατικό σε μια περιπέτεια, στην οποία ανακατεύονται ένας άνεργος ηθοποιός, μια βασίλισσα της νύχτας, ένας ατάλαντος κακοποιός και μια ατζαμού μυστική αστυνομικός σαν τα υλικά ενός κέικ, που θα φέρει και πάλι τη χαρά στη ζωή της Λούση.
Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:
Βίβιαν Κοντομάρη
Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου
Φωτεινή Ντεμίρη
Ορφέας Παπαδόπουλος
Ελευθερία Ρήγου
Δημήτρης Τσέλιος
Φιλική συμμετοχη: Κατερίνα Ζαρίφη
Συντελεστές:
Κείμενο: Χάρης Μπόσινας
Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Φιλίππου
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Μουσική: Μάκης Σούλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γωγώ Μαρινάκου

Read More

And More