Η Κάτια Ζυγούλη μας δείχει για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο της! Φωτό

Από τις πιο όμορφες και πιο τρυφερές φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram η Κάτια Ζυγούλη! Η γλυκιά μανούλα Κάτια διάλεξε την ημέρα της μητέρας για να μας δείξει τον Ρουβά junior, που μετράει λίγες ημέρες ζωής!

Την πιο όμορφη στιγμή, την ώρα που η μικρή Αριάδνη έχει στην αγκαλιά της τον μικρό αδελφό της! O τρόπος που κρατάει η Αριάδνη το μωρό αλλά και το υπέροχο βλέμμα της είναι ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει! Εξάλλου ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό People είπε ακριβώς αυτό ότι και τα τρία τους παιδιά είναι προστατευτικά με το μωρό και θέλουν όλα να το πάρουν αγκαλιά!

“Είναι καλόβολος, γλυκός, ένα πάρα πολύ ήσυχο μωρό. Τα παιδάκια τού κάνουν συνέχεια αγκαλιές και αυτό είναι το καλύτερό του”,είπε για τον μπέμπη ο Σάκης “Δεν ξέρω πώς θα τους βγει μετά, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν κανέναν ανταγωνισμό με το μωρό, το αντίθετο. Προς το παρόν τσακώνονται ποιος θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά. Η Αναστασία, ως μεγαλύτερη, είναι πολύ προστατευτική απέναντί του. Μου έχει κάνει, όμως, εντύπωση και ο Αλέξανδρος, που είναι πολύ γλυκός και τρυφερός με το μωρό, βγάζει κι αυτός μεγάλη προστατευτικότητα”.

Η Κάτια που περνάει τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι ευχήθηκε με αυτή τη φωτογραφία χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!

Ποιος είναι πιο ευτυχισμένος; Χρονια πολλά μανούλες!tuliprosehibiscuscherry_blossom #happymothersday #proudsister”έγραψε η Κάτια κάτω από την φωτογραφία

Read More

And More