Η Kim Kardashian ήταν αυτή που διέρρευσε το sex tape της!

Σάλο θα προκαλέσει ένα νέο βιβλίο! Φέρνει στο φως αποκαλύψεις για τη διάσημη τηλεπερσόνα. Ο συγγραφέας του ισχυρίζεται ότι η Kim Kardashian ήταν αυτή που διέρρευσε το sex tape της. Πρόκειται για ένα βίντεο που είχε γίνει viral και την έκανε περισσότερο διάσημη στους χρήστες του διαδικτύου. Γυρίστηκε το 2007 όταν διατηρούσε δεσμό με τον τραγουδιστή της RnB, Ray J. Έκτοτε ήταν πάντα ανάμεσα στα 10 πρώτα στις αναζητήσεις πορνό σε όλες τις ιστοσελίδες!

Το τιτλοφορούμενο βιβλίο “Kardashian Dynasty” του Ian Halperin ισχυρίζεται ότι η Kim είχε συζητήσει την παραγωγή ενός ερωτικού βίντεο με την Vivid Entertainment και μάλιστα ήταν εσκεμμένη η διαρροή του έπειτα από κοινή απόφαση με την μάνατζερ και μαμά της, Kris Jenner. Η εταιρεία στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του βίντεο έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά από αυτό όπως και η ίδια η Kim σύμφωνα με το παραπάνω βιβλίο.


Το συγκεκριμένο sex tape έχει τίτλο “Kim Kardashian, Superstar” και έχει κάνει αμέτρητα views στο YouTube, ενώ η Kim ανακηρύχθηκε και ως η σταρ με τις περισσότερες αναζητήσεις σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Read More

And More