Η Kylie Jenner έβαλε φωτιά στο internet με το σέξι και πανάκριβο μαγιό της!

Η Kylie Jenner δεν σταματά να εκπλήσσει τους θαυμαστές και τους φωτογράφους με τις σέξυ επιλογές της. Για ακόμα μια φορά το νεαρό μέλος της οικογένειας Jenner απασχόλησε τα media με το σέξυ ολόσωμο μαγιό από γνωστό οίκο, δείχνοντας τις χυμώδεις καμπύλες της. Το σύνολο συνοδεύτηκε από ένα φουλάρι του ίδιο οίκου και δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του Coachella. Η Kylie φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της μεγαλύτερης αδερφής της Kim και να κάνει τα πάντα για τραβήξει τη προσοχή!

Η νεαρή σταρ φωτογραφήθηκε στη πισίνα που βρισκόταν και μοιράστηκε τις σέξυ πόζες της με τους θαυμαστές της. Η Kylie, καθώς άκουγε ραπ μουσική όπως σημείωσε, έδειχνε να διασκεδάζει τις ηλιόλουστες στιγμές στη πισίνα και να έχει ανεβασμένη διάθεση! Μετά από αυτές τις λείψεις αποφάσισε να αλλάξει σύνολο και να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα σε συνδυασμό με ένα λευκό tshirt. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ενημερώσει τους fans της για αυτή την αλλαγή και να μην το ανεβάσει σε instagram και snapchat!


Το πάρτυ συνχίστηκε και η Kylie συνέχισε τα παιχνίδια της με τη κάμερα. Απαθανάτισε κάθε ξέφρενη στιγμή μέσω φωτογραφίας ή βίντεο! Ένα από αυτά έδειχναν το φίλο της Tyga και το tattoo που έχει κάνει με το όνομά της.

Read More

And More