Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογείται: “Είναι μέρες που θα ξυπνήσουμε μαζί κι εκείνος θα με κοιτάξει σαν…”

Συγκινούν τα λόγια της Μαίρης Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha συμμετέχει στην καμπάνια της Dove “Ξυπνάς Όμορφη” και μιλά για το πώς νιώθει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν ξυπνά το πρωί στο πλευρό του καλού της!

“Είμαι από τις γυναίκες που έχουν την τύχη να τις περιποιούνται κάθε μέρα. Είναι στην φύση της δουλειάς να με βάψουν και να με χτενίσουν και να με ντύσουν με ρούχα ωραία και δανεικά. Καμιά φορά συνηθίζω σε αυτά τα φτιασίδια. Είναι κι ο χώρος τέτοιος… και με κοιτάζω στον καθρέφτη το πρωί μόλις ξυπνήσω σαν κάτι να μου λείπει. Σαν λιγότερο όμορφη”, αναφέρει χαρακτηριστικά!

Και προσθέτει πως υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που χαίρεται να ξυπνά πλάι στον άνθρωπό της, όπως ακριβώς είναι… με την φυσική της ομορφιά! “Είναι όμως και μέρες που θα ξυπνήσουμε μαζί κι εκείνος θα με κοιτάξει σαν με βλέπει επιτέλους ολόκληρη, χωρίς όλες αυτές τις στρώσεις μακιγιάζ πάνω μου και θα το πιστέψω ότι με προτιμάει έτσι και θα κοιταχτώ καλύτερα και δεν θα με πειράζουν πια τα σπυράκια μου και οι δυσχρωμίες και εκείνες οι ρυτιδούλες που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται.. και ο πρωινός ήλιος τα κάνει ούτως ή άλλως όλα πιο γλυκά… Πιστεύω ότι ξυπνάς όμορφη. Ακριβώς όπως είσαι”, δήλωσε με ειλικρίνεια.


Read More

And More