Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, θυμάται στιγμές της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Φωτό

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπήθηκε απ΄ όλη την Ελλάδα και .. όλες τις γενιές μέσα από τη δουλειά της και τις ταινίες της. Αγαπήθηκε όμως και από τους φίλους της.

Μια δυνατή φιλία της Αλίκης ήταν και αυτή που είχε με την ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη. Οι δυο τους περνούσαν αρκετές ώρες μαζί συχνά συζητώντας.

Η Ζωή Λάσκαρη έχει πει για την φίλη της Αλίκη σε συνέντευξή της στο περιδοδικό HELLO, πριν από δυο χρόνια: “Η Αλίκη είχε παγιδευτεί σ’ αυτό που ήθελε ο κόσμος, το φανατικό κοινό της. Ήταν σπουδαία ηθοποιός, αλλά ελάχιστες φορές τόλμησε μια δυο δουλειές πέρα από αυτές που ήθελε ο κόσμος. Στη “Σίρλεϊ Βάλενταϊν” ήταν συγκλονιστική, αλλά δεν πήγε καλά. Της έλεγα “μη βιάζεσαι. Όταν κάνεις μια στροφή, χρειάζεται χρόνος”. Πανικοβαλλόταν. Επέμεινα. “Να κάνεις αυτό που θέλει η ψυχή σου. Ξέχνα το ταμείο”. Πήγαιναν όμως οι διάφοροι παρατρεχάμενοι και της έλεγαν: “ H Ντενίση ήταν γεμάτη, ο τάδε είχε ουρές”. Κι έκανε πίσω, γύριζε σ’ αυτά που της έφερναν τις ορδές κόσμου στο Αλίκη. Πλήρωσε ακριβά τον φόβο της να κάνει αυτό που ήθελε και σ’ αυτό έφταιξε η αυλή της, οι παρατρεχάμενοι που έλεγα πριν”

Τη φιλία αυτή έζησε και η κόρη της Ζωής και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη και θυμήθηκε κοινές στιγμές της με την μεγάλη μας σταρ, με μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram.

Η Μαρία Ελένη με την Αλίκη και την αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου. “Η Αλίκη μας…..ωραίες αναμνήσεις….πολυ μας λείπει…” έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η Μαρία Ελένη

Read More

And More