Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε γιατί δεν έπαιξε πλάνα από την κηδεία του Παντελίδη στην εκπομπή

Λίγο καιρό η Μαρία Μπεκατώρου είχε κάνει διακοπές με παρέα στην Αράχοβα, στην οποία ήταν και ο Παντελής Παντελίδης. Αυτό τους έφερε ακόμα πιο κοντά και γι΄αυτό το λόγο η παρουσιάστρια δεν έπαιξε στο Πρωινό ΣΚ, πλάνα από την κηδεία του Παντελή Παντελίδη.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People: “Πριν από λίγο καιρό ήμασταν με κοινή παρέα διακοπές στην Αράχοβα. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το πόσο στενοχωρήθηκα” είπε μεταξύ άλλων η Μαρία.

Για την κοινή απόφαση με το Νίκο Μουτσινά να μην παίξουν στην εκπομπή πλάνα από τη κηδεία, η παρουσιάστρια είπε: “Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Νίκο, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη ή αμφιβολία. Επειδή εγώ τον Παντελή τον γνώριζα λίγο παραπάνω, οπότε είχαμε και αντίστοιχα ένα δέσιμο μεταξύ μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βίντεο για εκείνον και να σταματήσουμε εκεί. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη δική μου κοσμοθεωρία, δεν πρέπει τα πάντα να ξεπουλιούνται. Δεν νομίζω πως ο πόνος πρέπει να διατυμπανίζεται. Όσοι δημοσιογράφοι μπορούν και παρουσιάζουν κάτι τέτοιο με τον απαραίτητο σεβασμό, καλώς το πράττουν. Εγώ, όμως, δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε θέλω και, ευτυχώς, δεν μας υποχρέωσε το κανάλι για κάτι τέτοιο”.

Read More

And More