Η Ματούλα μπήκε στο χειρουγείο από τη χρόνια χρήση ναρκωτικών!

Τη δεκαετία του ’60 και του ’70 ήταν από τις πιο γνωστές κοσμικές φιγούρες του Κολωνακίου και της Μυκόνου. Η Ματούλα γνωστή με το μικρό της όνομα έκανε ένα δύσκολο χειρουργείο αφού η χρήση ηρωΐνης και κοκκαΐνης που έκανε στο παρελθόν, της κατέστρεψαν την γνάθο και τα ούλα. Σήμερα η Ματούλα μιλώντας στην εφημερίδα Espresso εξήγησε πως τα ναρκωτικά της έκαναν κακό 27 χρόνια αφότου τα έκοψε!

“Εδώ και 10 χρόνια αντιμετώπιζα πρόβλημα με την αναπνοή μου, ενώ δεν μπορούσα ούτε να καταπιώ καλά, γεγονός που οφειλόταν στο ότι έκανα τα ναρκωτικά από τη μύτη μου. Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό το πρόβλημά μου έφτασε στο αμήν! Η πάνω γνάθος και τα ούλα μου έφτασαν στο σημείο ν’ αλλάξουν μέχρι και τη χροιά της φωνής μου, λόγω της κλίσης που έχουν πάρει προς τα πίσω” εξηγεί η Ματούλα στην εφημερίδα

“Αυτό είναι ακόμη ένα τίμημα που πληρώνω ως χρήστης ναρκωτικών. Από το 1970 έως το 1972 έπαιρνα κόκα και από το 1972 έως το 1990 έπινα ηρωίνη” δήλωσε η γνωστή κοσμική περσόνα θέλοντας να δώσει το δικό της μήνυμα για το κακό που κάνουν τα ναρκωτικά στον οργανισμό.

Όπως γράφει η εφημερίδα η δύσκολη και επίπονη επέμβαση πήγε καλά

Read More

And More