Η Νατάσα Παζαΐτη όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Χορεύει και δίνει μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού! Βίντεο

Μια Νατάσα Παζαΐτη όπως πραγματικά δεν την έχουμε δει ποτέ, είδαμε στο βίντεο που δημιούργησε το Κέντρο Μαστού Εmbio, για να δώσει το μήνυμα πρόληψης, ελπίδας και ζωής, με αφορμή τη χθεσινή παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού!

Το βίντεο το οποίο πρέπει να πούμε είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών και όπως γράφει στη επίσημη σελίδα του κέντρου στο facebook: “Στο video που γυρίστηκε στο emΒΙΟ, το χορευτικό μας μήνυμα είναι εμπνευσμένο από τις χιλιάδες γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδιά με την φροντίδα του emBIO και εμπιστεύονται την υγεία τους σε μας. Στο video αυτό χορέψαμε όλοι. Ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, η Νατάσα Παζαϊτη, όλο το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του emΒΙΟ, έγκυες γυναίκες εθελόντριες, γυναίκες που κέρδισαν τη μάχη με τον καρκίνο, γυναίκες που τώρα την δίνουν, οι οικογένειες και οι φίλοι τους εκφράζοντας την απόφαση για την νίκη, για το ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. Τα παιδιά συμμετέχουν γιατί είναι μια έμπνευση για την καλύτερη φροντίδα του εαυτού μας, για την προστασία της ζωής που μοιραζόμαστε με αυτούς και που μας χρειάζονται να είμαστε υγιείς και δυνατοί..Το χορευτικό μήνυμά μας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο”.


Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την σύζυγο του πρώη πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή και υπεύθυνη του Εmbio medical center, Νατάσσα Παζαΐτη, η οποία έκανε το περασμένο καλοκαίρι, το embio, μέλος του PINK GLOVE DANCE μιας παγκόσμιας οργάνωσης για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Κάθε χρόνο το Pink Glove Dance διοργανώνει έναν διαγωνισμό καλύτερου χορευτικού video στο οποίο συμμετέχουν κλινικές ή κοινωνικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο. Η ανταμοιβή είναι ένα χρηματικό ποσό, το οποίο η ομάδα που κερδίζει το διαγωνισμό, το προσφέρει, είτε στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, είτε σε φορείς που εργάζονται για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Να σημειώσουμε ότι φέτος η ελληνική συμμετοχή, ήταν εκτός συναγωνισμού.

Δες το απολαυστικό βίντεο και … πάρε και συ το μήνυμα!

Read More

And More