Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.06.2010 | 17:41

Η Όλγα Φαρμάκη πήρε 50.000 ευρώ από εταιρεία καλλυντικών;

Η Όλγα Φαρμάκη πήρε 50.000 ευρώ από εταιρεία καλλυντικών;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Όλγα Φαρμάκη δέχθηκε πρόταση από τουρκική εταιρεία καλλυντικών με την οποία και θα συνεργαστεί. Η εταιρεία της πρόσφερε ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να δανείσει το πρόσωπό της σε διαφημιστική καμπάνια. Ωστόσο, ο μάνατζερ της όμορφης Όλγας δεν επιβεβαιώνει ότι η αμοιβή φτάνει τα 50.000 ευρώ: "Γράφονται διάφορα πράγματα, άλλοι τα φουσκώνουν άλλοι τα μειώνουν. Η πρόταση πάντως είναι πάρα πολύ καλά οικονομικά."

Το διαφημιστικό ήταν να πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες, αλλά ένας μικρός τραυματισμός στο πόδι της, από τον ποδοσφαιρικό αγώνα των επωνύμων στον οποίο συμμετείχε το μοντέλο, την ανάγκασε να αναβάλει τα γυρίσματα.

Το καλλίγραμμο μοντέλο είχε παράλληλα πρόταση και από την ιταλική τηλεόραση να παρουσιάσει εκπομπή και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, την Κυριακή αναχωρεί για την Ιταλία όπου θα μείνει μέχρι την Τετάρτη για  να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις και ραντεβού με διάφορα κανάλια για να συζητήσουν για το χειμώνα. Η Όλγα έχει ήδη κάνει εντατικά μαθήματα στην ιταλική γλώσσα για να είναι έτοιμη.

Τέλος, η ίδια έχει ανοίξει μία καινούρια πόρτα στην ενασχόλησή της με το τραγούδι και αυτή την περίοδο πραγματοποιεί εμφανίσεις είτε μόνη της είτε με τον Lava στην επιτυχημένη συνεργασία τους στο τραγούδι "Έλα".

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10