Η Ρεβέκα από το “Βar” είναι tattoο artist και σβήνει τα σημάδια του καρκίνου του στήθους! Οι συγκλονιστικές ιστορίες της στο TLIFE

Τη γνωρίσαμε πριν χρόνια στο reality Bar. H Ρεβέκα Γιαννοπούλου όμως έχει αφήσει πίσω της το παιχνίδι και κάνει πλέον κάτι σημαντικό. Είναι tattoo artist αλλά δεν έμεινε στα απλά τατουάζ! Γιατρεύει πληγες της ψυχής κάνοντας τατουάζ ιατρικό. Φτιάχνει θηλές στα στήθη των γυναικών που είχαν την ατυχία να νοσήσουν με καρκίνο του μαστού και να τον νικήσουν! Η Ρεβέκα αναλανβάνει να αποκαταστήσει τη θηλή που λείπει με τατουάζ, να σβήσει τα σημάδια του καρκίνου, η αν θες να τα ομορφύνει με τα σχέδιά της. Μπορεί όμως να κρύψει με ζωγραφιές οποιαδήποτε ουλή έχουμε στο κορμί μας και μας στεναχωρεί! Και όταν βλέπει το χαμόγελο και την ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο των πελατών της η ευτυχία της είναι μεγάλη.

Ρωτήσαμε την Ρεβέκα πώς βιώνει αυτή τη δουλειά και οι ιστορίες της είναι συγκλονιστικές!

Πότε μπορεί μια γυναίκα να κάνει τατουάζ αποκατάστασης θηλών;

6 μήνες με ένα χρόνο μετα την τελευταία επέμβαση της. Θα πρέπει να πάρει βέβαια το οκ απο τον γιατρό της.
Έχετε κάνει ειδική εκπαίδευση για αυτού του είδους τατουάζ;
Ναι, πριν από 18 χρόνια στο Παρίσι
Πονάει περισσότερο, από ότι στα υπόλοιπα μέρη του σώματος;
Όχι. Αυτό ειναι δυστυχώς ένα θετικό μεσα στο αρνητικό της όλης κατάστασης. Συνήθως δεν νιώθουν τίποτα πια απο τις επεμβάσεις. Είναι σχεδόν όλο το στήθος κομμάτια νεκρού ιστού, με αποτέλεσμα μερικές γυναίκες να μην ξανανιώσουν ποτε τίποτα εκεί. Ειδικά κατά την διαρκεία της ερωτικής πράξης. Όλες, ακόμα και εγώ, ευχόμαστε να πόναγε.
Πόσο κοστίζει και πόσες επισκέψεις πρέπει να κάνει η ενδιαφερόμενη;
Κοστίζει απο 300€ έως και 1500€, ανάλογα με το τι θα κανουμε. 300€ εχει η αποκατάσταση θηλών, σε 3 επισκέψεις.(χρωμα και σχήμα θηλης). Περίπου 600€ ένα σχέδιο στο στήθος μαζί με αποκατάσταση θηλών, 3-4 επισκέψεις . 1500€ μπορεί να πάει ένα μεγαλο σχέδιο που θα πιάσει μασχάλη, μέχρι κάτω από το στήθος και λίγο από το άλλο. Μπορεί να πάρει μέχρι και 6 επισκέψεις.Για μια θηλή, ειναι 200€, αλλα λίγες φορές κάνουμε την μια μόνο. Για να έχουμε τέλειο αποτέλεσμα, δίνουμε ελάχιστο χρώμα και στην άλλη. Για να ειναι ίδιες.
Έχει ζήτηση το ιατρικό τατουάζ; .Από την εμπειρία σας πόσο ευτυχισμένη κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ μια γυναίκα μετά από την περιπέτεια με τον καρκίνο και την μαστεκτομή;
Το ιατρικό τατουάζ έχει αρχίσει και έχει ζητήσει. Τώρα ο κόσμος το μαθαίνει. Για να μην μπερδευτούμε, το ιατρικό τατουάζ δεν θεραπεύει το σώμα αλλά την ψυχή. Δεν είμαστε γιατροί. Επίσης, ο κάθε tattoo artist μπορεί να βοηθήσει κάποιον με την ουλή του. Αυτό που κάνει διαφορετικούς τους Tattoo artist που ασχολούνται με το ιατρικό τατουάζ με τους tattoo artist που ασχολούνται με τα tattoo, είναι μόνο η εμπειρία και ο τρόπος που έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε τον πελάτη.
Οι πελάτες και πελάτισσες είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένες. Το συναίσθημα που εισέπραξα στο τέλος της εφαρμογής, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Όταν αγοράζουμε ένα καινούργιο φόρεμα, ένα ζευγάρι παπούτσια που έχουμε κοπιάσει για να το πάρουμε, τρώμε ένα ωραίο φαγητό, κάνουμε ένα ωραίο σεξ, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ενθουσιασμό και τα δάκρυα χαράς των γυναικών και των ανθρώπων που καλύπτουν τις ουλές τους. Και μιλάω πολύ ειλικρινά. Εμένα με ξάφνιασε, που απο το καθρέφτη, η πρώτη αυθόρμητη κίνηση ηταν να γυρνάνε, να με κοιτάνε με ένα βλέμμα ξαφνιασμένο, ανακουφισμένο, και τεράστιας χαράς συνάμα. Και η επόμενη κίνηση ήταν να έρθουν να με αγκαλιάσουν! Και γω αισθάνομαι λίγο αμήχανα. Γιατί δεν μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι αυτό που έκανες, θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο, θα έκανε τόσο μεγάλη διαφορά στην ζωή ενός ανθρώπου. Εγώ λέω ένα τατού κάνεις, σιγά. Ζωγραφίζεις πάνω στο σώμα του άλλου. Αυτό όμως, ξεπερνάει κάθε σκέψη. Αν δεν το ζήσεις, να γυρνάει ο πελάτης από τον καθρέφτη και να σε ψάχνει και χωρίς λόγια να έρχεται προς εσένα και να σε αγκαλιάζει, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω με λόγια.
Ένας κύριος που είχε vitiligo, λεύκη στο στήθος, από εφτά χρονών παιδί, κάθε καλοκαίρι, έφευγε από την πετσέτα στη θάλασσα και από την θάλασσα στην πετσέτα του τρέχοντας, για να μη φανεί το στήθος του. Ο άνδρας αυτός, σαρανταπεντάρης πλέον, ήρθε να το καλύψει με ένα τατού. Μετά το καλοκαίρι, ήρθε να με αγκαλιάσει, μόνο και μόνο για να μου πει όλο χαρά, ότι ναι μεν είχε πάρει 5 kg και δε χώραγε στα ρούχα του, (ούτε στο μαγιό του!), αλλά μπαινοβγαίνε στη θάλασσα σαν βασιλιάς, με το πάσο του, και αισθάνθηκε όλο το καλοκαίρι θεός, για πρώτη φορά στη ζωή του!
Μία γυναίκα έδειξε το στήθος της στον άντρα της μετά από δύο χρόνια. Μία άλλη γυναίκα έκανε έρωτα με τον άντρα της μετά από τρία χρόνια. Μία γυναίκα χώρισε από μία σχέση που κρατούσε από ανασφάλεια διότι ήταν ο τελευταίος άντρας που είχε δει το στήθος της πριν την επέμβαση. Πίστευε ότι οπουδήποτε αλλού και να το έδειχνε θα ήταν αποκρουστικό, και πάρεμενε σε μία νεκρή σχέση όπου ούτε εκείνος μπορούσε να φύγει, ούτε εκείνη. Εκείνος για να μην την πληγώσει, εκείνη από ανασφάλεια μην δεν ξανά βρει ποτέ σύντροφο. Βρήκε το κουράγιο επιτέλους να μιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο και να χωρίσουνε με αγάπη. Και δεκάδες άλλες ιστορίες συγκλονιστικές.
Τετάρτη λοιπόν 25 Οκτωβρίου, κάθε χρόνο, κάνω δωρεάν αναδόμηση θηλής στις γυναίκες που δεν έχουν πια θηλή μετά από μαστεκτομές. Όμως δεν είναι εκεί το θέμα μας. Στα χρήματα. Είναι στο να πείσουμε αυτές τις γυναίκες να ξανά μπούμε στον κόσμο της ομορφιάς. Να τις πείσουμε πάλι ότι είναι όμορφες και γυναικάρες.
Αυτό που γίνεται, είναι ότι οι γυναίκες αυτές, μιας και έχουν περάσει ένα με δύο χρόνια επεμβάσεων, και τρομακτικού σοκ μετά από τον ακρωτηριασμό τους, έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με το στήθος τους, έχουν παραιτηθεί από την ομορφιά τους, και πλέον έχουν αποφασίσει ότι θα ζουν μισές, με ένα στήθος εμφανισιακά εκεί, αλλά ουσιαστικά χωρίς θηλή, άρα ανύπαρκτο, άρα δεν ειναι γυναίκες, άρα πολλές φορές τέλος και το σεξ.
Φαντάσου ότι κάνουμε δωρεάν αναδόμηση θηλής και τις περισσότερες φορές δεν έρχονται, γιατί το βλέπουν σαν άλλη μία επέμβαση. Εγώ δίνω μάχη για να περαστεί σαν μία κίνηση ομορφιάς. Τελειώνουμε από τους γιατρούς, και περνάμε στον κόσμο της ομορφιάς. Άρα έρχονται πρώτα απ’ όλα για να περάσουν όμορφα, να γιορτάσουμε την νίκη τους, να μοιραστούν τις συμβουλές τους μεταξύ τους, και κυρίως να φύγουν πιο όμορφες από ποτέ! Πως αγοράζεις ένα καινούργιο φόρεμα για να αισθανθείς γυναικάρα το βράδυ που θα βγεις; Κάπως έτσι!

Κράτα το

Read More

And More