Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχεται δημόσια: “Είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι”

Έγκυος στο τρίτο της παιδί είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός θα μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους μετά την απόκτηση δύο κοριτσιών. Η μέλλουσα μαμά αποφάσισε ότι πλέον έχει περάσει το ασφαλές διάστημα και μίλησε δημόσια για την τρίτη της εγκυμοσύνη την οποία ήδη είχαν “αποκαλύψει” πηγές από το περιβάλλον της ενώ την μαρτυρούσαν και οι φωτογραφίες της στα social media.

Η οικοδέσποινα του Happy Day το παραδέχτηκε δημόσια μέσα από το blog της αλλά και την σελίδα της στο facebook όπου κοινοποιήσε στη συνέχεια το κείμενο. “Είμαι έγκυος στο τρίτο μας παιδάκι”, έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και εξήγησε τα συναισθήματά της για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

Η ίδια βλέπει την κοιλιά της να φουσκώνει και νιώθει μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Το πρωί της Παρασκευής δεν έλειψαν όμως και τα ξεκάθαρα σχόλια για την εγκυμοσύνη της αφού πλέον μπορεί να μιλάει για αυτήν και στους τηλεθεατές. “Στην κατάσταση μου δεν πρέπει να μου χαλάτε χατίρι”, είπε στους συνεργάτες της χαμογελαστή.

Λίγο νωρίτερα, είχε πει: «Κάποια στιγμή, όταν ένιωθα έτοιμη και μου έδινε και το πράσινο φως ο γιατρός μου θα μιλούσα και ξέρετε πολύ καλά ότι σε σας ειδικά μέσα από μισόλογα το είχατε καταλάβει. Τώρα που μπήκα στον τέταρτο μήνα μπορώ να το πω ανοιχτά, δεν το έχω αρνηθεί… Θέλω να το φωνάξω! Δεν το έχω συνειδητοποιήσει.” Όσο για το φύλο του μωρού σχολίασε πως όταν το μάθουν θα το πει η ίδια από την εκπομπή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε δηλώσει άλλωστε πολλές φορές ότι επιθυμεί να ξαναγίνει μητέρα και φυσικά αυτή η εγκυμοσύνη είναι για εκείνη και τον γνωστό ποινικολόγο ευλογία. Με την ίδια γλυκιά αγωνία περιμένουν το αδερφάκι τους και η Νάγια και η Μαίρη οι οποίες μέχρι σήμερα ήταν η απόλυτη προτεραιότητα της παρουσιάστριας.

Read More

And More