Η Βάσω Κολλιδά στο TLIFE: H ζωή με το μωρό της, η σκέψη για αυξητική στήθους και η νέα της προσπάθεια στον χώρο της μόδας!

Συναντήσαμε την Βάσω Κολλιδά στη Μεταμόρφωση και στο showroom της εταιρίας ρούχων που έχει μαζί με καλή της φίλη και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό με τα ρούχα που σχεδιάζουν, δίχως ίχνος μακιγιάζ, έχοντας ως “όπλο” την φυσική ομορφιά της.

Όσο δοκίμαζε ρούχα από την καινούργια τους συλλογή, μίλησε στο TLIFE για την ζωή με τον γιο της και τον σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, την καλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας της και για την μεγάλη της αγάπη στον χώρο της μόδας!

Θα σε γυρίσω 10 χρόνια πίσω… Φανταζόσουν την ζωή σου όπως είναι σήμερα; Είσαι ικανοποιημένη; Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να φανταστώ πως στα 31 μου, θα ήμουν παντρεμένη και θα είχα παιδί. Είχα άλλες προτεραιότητες και θεωρώ οτι όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή, άλλαξε ολοκληρωτικά η ζωή μου .

Αναπόφεκτα με αυτή την εμφάνιση θα έμπαινες στον κόσμο της showbiz. Yπήρχαν φορές που δυσκολεύτηκες, που ήθελες να τα παρατήσεις; Ήμουν πολύ ξεκάθαρη και ήξερα ακριβώς τι ήθελα. Δεν έκανα πίσω ούτε μια φορά και δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω, γιατί είμαι πεισματάρα.

Έχεις δεχτεί ανήθικες προτάσεις σε αντάλλαγμα με την δουλειά; Ποτέ δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο!

Ποια στιγμή της καριέρας σου ξεχωρίζεις ως καλύτερη; Τη στιγμή που έκανα το show του Armani στο Μιλάνο. Τότε κατάλαβα τι σημαίνει να κάνεις αυτή τη δουλειά επαγγελματικά. Θέλει συνέπεια και πολλή υπομονή.



Θα ήθελες να επιστρέψεις στην τηλεόραση; Είμαι καλά έτσι όπως είμαι, αν ειναι να έρθει ας έρθει… Δεν αγχώνομαι .
Πρόσφατα δήλωσες πως σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις αυξητική στήθους. Τι πιστεύεις ότι θα άλλαζε στην ψυχολογία σου αυτή η επέμβαση; Είναι μια επέμβαση που οι γυναίκες μετά από θηλασμό συνήθως σκέφτονται να κάνουν. Νιώθω καλά με την εικόνα μου, παλιότερα το σώμα μου ήταν εργαλείο δουλειάς και δεν μπορούσα να το αλλάξω… Τώρα πλέον δεν εχω λόγο να μην το κάνω αλλά και πάλι θα το σκεφτώ σοβαρά.

Όταν γνώρισες τον σύζυγό σου, Γιάννη Εμμανουηλίδη, ένιωσες πως ήταν αυτός ο άντρας της ζωής σου; Μετά από δυο μήνες ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι είναι αυτός που θέλω να ζήσω μαζί του.

Θα παντρευτείτε με θρησκευτικό γάμο αυτό το καλοκαίρι τελικά;
Όχι, τον αναβάλαμε και για φέτος τον γάμο.

Τι έχει αλλάξει απο τότε που γεννήθηκε ο Γιώργος; Τα πάντα…

Τι είναι αυτό που κάνει και σε καταφέρνει να “λιώνεις”; Προσπαθώ να αντισταθώ αλλά είναι πολλά αυτά που αγαπώ στο μωρό μου.

Πώς περνά σήμερα την μέρα σου; Δουλεύω ελάχιστα και ο περισσότερος χρόνος μου ειναι αφιερωμένος στο παιδί μου.
Την μόδα δεν την έχεις βγάλει από τη ζωή σου. Μίλησε μας για το τελευταίο σου εγχείρημα; Ειναι μια ασχολία που με κάνει και νιώθω καλα! Μαζί με την καλή μου φίλη Τζούλια Αποστολίδου έχουμε τα ενδύματα Feelcute. Είναι αγάπη μεγάλη! Θηλυκά ρούχα σε minimal γραμμές, για όλες τις ηλικίες!

Οι Ελληνίδες αγαπούν τη μόδα; Την αγαπούν και την υποστηρίζουν.

Τι θα πρότεινες σχετικά με την γκαρνταρόμπα τους; Να μην ξεχνάνε ότι είναι γυναίκες και να φοράνε ρούχα που τις κολακεύουν. Να μην ακολουθούν πιστά τη μόδα…

Δεν σε βλέπω μακιγιαρισμένη…
Επειδή εξαιτίας της δουλειάς μου βαφόμουν συνεχώς, προτιμώ να είμαι με λίγο ή και καθόλου μακιγιάζ… Αγαπώ όμως τα έντονα κραγιόν!

Μια ευχή για το 2016… Υγεία,περισσότερες ευκαιρίες και αγάπη για όλους!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More