Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου: “Θα μπορούσα να υιοθετήσω ένα παιδί!”

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τα πρώτα επεισόδια από τα blind auditions στο The Voice και η Έλενα Παπαρίζου ήταν αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν. Κεφάτη, γεμάτη όρεξη για να βοηθήσει τα νέα παιδιά και έτοιμη να αναμετρηθεί με τους coaches: Σάκη Ρουβά, Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη, η Έλενα φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

Τι λέει όμως η ίδια για την πρώτη γεύση που πήρε από το The Voice;Τι αλλαγές έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στη ζωή της; Πώς είναι η καθημερινότητα με τον σύζυγό της; Και ποια η γνώμη της για την υιοθεσία;

“Πολύ ωραίο πράγμα είναι η υιοθεσία. Προχθές διάβαζα ένα άρθρο για τις ανάδοχες οικογένειες. Συγκινήθηκα πολύ και ήμουν έτοιμη να πάρω τηλέφωνο. Επειδή, όμως, δεν έχω παιδιά, φαντάζεσαι να πάρεις ένα νεογέννητο και ένα χρόνο μετά η οικογένεια να στο πάρει πίσω; Θα τρελαθώ. Γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί, όχι αυτός που το γεννάει. Θα μπορούσα να υιοθετήσω ένα παιδί”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος και στον Αλέξη Μίχα.

Μιλώντας για το The Voice, ανέφερε: “Στο τέλος του The Voice, ο κόσμος θα ψηφίσει το number 1. Εγώ δεν θα είμαι number 1 γιατί δεν διαγωνίζομαι. Εγώ εδώ δεν είμαι για να προβάλλω τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι δίπλα στα παιδιά”.

Ταυτόχρονα για την έκθεση στα media είπε:“Πρέπει να υπάρχει μέτρο. Ακόμη και στα social media δεν κάνω υπερβολές. Πού πήγα διακοπές, τι έφαγα το βράδυ ή πού διασκέδασα”.

Τι άλλαξε στη ζωή σου με τον Ανδρέα Καψάλη μετά το γάμο σας;

Έγινε καλύτερη και εύχομαι να συνεχίσει έτσι…

Με την εικόνα σου ασχολείσαι; Φοβάσαι το χρόνο;

Όχι η κάθε ρυτίδα είναι μια εμπειρία.

Read More

And More