Η αποκάλυψη του Tim Roth σοκάρει: Ο παππούς μου βίαζε εμένα και τον πατέρα μου

Η σοκαριστική αποκάλυψη Τιμ Ροθ (Tim Roth) έχει αφήσει άφωνο το Hollywood. Ο καταξιωμένος Βρετανός ηθοποιός έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στην κακοποίηση που υπέστη ως παιδί, όμως ποτέ δεν είχε αποκαλύψει το όνομα και την ταυτότητα του δράστη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Guardian ο Τιμ Ροθ κατονόμασε τον βιαστή του. Ο 55χρονος σταρ επί χρόνια αρνιόταν να πει το όνομα του άνδρα που τον βίαζε από τα παιδικά του χρόνια μέχρι την εφηβεία του, έχοντας πάντως ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται για τον πατέρα του.

“Αγαπούσα τον πατέρα του. Ήταν μια κατεστραμμένη ψυχή αλλά εξακολουθούσε να είναι ξεκαρδιστικός. Είχε πέσει θύμα κακοποίησης όταν ήταν μικρός. Και εγώ το ίδιο. Αλλά όχι από εκείνον”, ανέφερε. “Με κακοποίησε το ίδιο άτομο που κακοποίησε και εκείνον. Ναι, ήταν ο πατέρας του. Ήταν ένας γαμ…νος βιαστής. Αλλά κανείς από τους δύο μας δεν μπορούσε να μιλήσει. Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει”, συνέχισε ο ηθοποιός.

Αυτές τις οδυνηρές αναμνήσεις προσπάθησε να ξορκίσει τo 1999 με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία War Zone, η οποία αφηγείται την αιμομικτική σχέση ανάμεσα σε έναν πατέρα και την κόρη του.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Τιμ Ροθ έχει προταθεί για Oscar, Χρυσή Σφαίρα ενώ είναι κάτοχος και Βραβείου Bafta (Β’ ανδρικός ρόλος) για την εξαιρετική του ερμηνεία στην ταινία Rob Roy (1995) του Michael Caton-Jones.

Read More

And More