Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της κόρης του Γεράσιμου Γιακουμάτου!

“Κορίτσι του μπαμπά”, δηλώνει η Ζωή Γιακουμάτου και ποζάρει φορώντας σέξι και εντυπωσιακά μαγιό. Η μικρότερη από τις δυο κόρες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, όπως δεν την έχεις ξαναδεί…

Η Ζωή είναι μια κούκλα, είναι σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων, έχει ατελιέ στο Κολωνάκι και η πολιτική την απωθεί. Και φυσικά παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα που αγαπά τη μόδα και φωτογραφίζεται με σέξι διάθεση για το Down Town. Η ίδια μάλιστα, εξομολογείται: “Ο μπαμπάς μου θα φωνάζει με τη σέξι φωτογράφιση”.

Αγαπώντας το σχέδιο και τ μόδα η Ζωή σχολιάζει και το ντύσιμο των πολιτικών της Βουλής. “Μου αρέσει το ντύσιμο της Όλγας Κεφαλογιάννη, της Έλενας Ράπτη και την Έλενα Κουντουρα. Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει ένα δικό της στυλ αυστηρό και επιβλητικό. Ενώ, από άντρες μου αρέσει το ντύσιμο του Κυριάκου Μητσοτάκη και το στυλ του Ανδρέα Λοβέρδου”.

Ωστόσο, η Ζωή Γιακουμάτου είναι ιδιαίτερα αιχμηρή, όταν σχολιάζει το dress code του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. “Δεν μου αρέσει το ντύσιμό του. Ένα ζουρλομανδύα πρέπει να φορέσει ο Τσίπρας να ησυχάσουμε”, αποκαλύπτει.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More