Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή: “Κάποιες φορές έχω ενοχές, κάποιες φορές κλαίω!”

“Είπα στα παιδιά μου “αυτό το χειμώνα θα με βοηθήσετε”. Κάποιες φορές καταλαβαίνουν, κάποιες φορές τους λείπω, κάποιες φορές έχω ενοχές, κάποιες φορές κλαίω”, αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό Ant1. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Ακροπόλ, όπου θα κάνει σήμερα η Δέσποινα πρεμιέρα με την Mamma Mia και μίλησαν για όλα.

“Έχω ανησυχίες και από την ώρα που πάτησα τα 40 και μετά έχω τόση ενέργεια θέλω να κάνω τόσα πράγματα. Αυτό μου δίνει ζωή”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, αναφέροντας πως αυτήν την περίοδο τρέχει και δεν φτάνει με την πρεμιέρα του μιούζικαλ και του Rising Star. Και συμπλήρωσε: “Αν δεν τολμήσεις να κάνει πράγματα στη ζωή σου δεν θα πας πουθενά. Εγώ θέλω να πάω παραπέρα”.

Μιλώντας για τα παιδιά της και αυτό που της λείπει από την καθημερινότητά της, λόγω του δύσκολου καθημερινού της προγράμματος είπε: “Με τα παιδιά μου είχαμε μια ιεροτελεστία το βράδυ. Διαβάζαμε βιβλία και λέγαμε όλα τους τα προβλήματα. Αυτό το κομμάτι μου λείπει και καλείται ο μπαμπάς τους να το καλύψει”.

Όσον αφορά στη σχέση με την Μελίνα της και τον Γιώργο δήλωσε: “Η Μελίνα πάει πια πρώτη γυμνασίου και είναι έφηβη. Η κόρη μου είναι καλλιτεχνική φύση, έχει συγκλονιστική φωνή. Δεν θα την γλιτώσει προς τα εκεί θα πάει”, και πρόσθεσε: “Η σχέση με το αγόρι, αν εξαιρέσεις το σεξουαλικό είναι ερωτική. Ο Γιώργος δεν με κάνει πάντα ό,τι θέλει. Στην κόρη θα βάλω και μια φωνή, στον γιο μου δεν μπορώ”.

Τέλος, μίλησε και για την ξεχωριστή σχέση που έχει με την κουνιάδα της: “Ο άνθρωπος που θα συζητήσω κάποια πράγματα που με απασχολούν είναι η αδελφή του Ντέμη. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ. Είναι υπέροχη”.

Read More

And More