Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά: “Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ!”

“Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, αλλά προσπαθώ πάντα να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή”, αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή “Όλα πρώτη φορά”. Η παρουσιάστρια του “Ε” και οικοδέσποινα της εκπομπής “Μπράβο Ρούλα” μίλησε με ειλικρίνεια για όλους και για όλα…

“Όταν έχεις κάτι, που σ’ αρέσει και περνάς καλά δε θεωρώ ότι πρέπει να το διατυμπανίζεις. Είμαι καλά, είμαι ήρεμη και δεν είμαι μόνη”, δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Στις σχέσεις μου αφήνω χώρο και ελευθερία, αλλά δεν αντέχω το ψέμα. Αλλά έχω αναθεωρήσει και έχω πάψει να δένομαι δυνατά και παθιασμένα σε μια σχέση… Τίποτα δεν είναι μόνιμο και δεδομένο”.

Ωστόσο η κουβέντα ήρθε και το θέμα του γάμου και του συμφώνου συμβίωσης… “Το σύμφωνο συμβίωσης για αυτό που είναι, μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Όποιος θέλει να παντρεύεται ας παντρεύεται”, είπε και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εγώ δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ. Δοκίμασα δυο φορές, πέρασα πολύ ωραία, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ότι θα είμαι με κάποιον 100 χρόνια μαζί. Δεν μπορώ. Θέλω να είμαι πιο ελεύθερη. Όλα έχουν ημερομηνία λήξης…”

Δες περισσότερα τηλεοπτικά Video στο zappit.gr

Read More

And More