Η ελληνική showbiz έτρεξε για καλό σκοπό! [pics,vid]

Σήμερα, Κυριακή 1η Οκτωβρίου διεξάχθηκε ο 9ος Greece Race for the Cure, τον οποίο διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με αφετηρία το Σύνταγμα. Με σύνθημα «Τρέξε – Γιόρτασε – Στήριξε», γυναίκες, άνδρες και παιδιά ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.

Η Φαίη Σκορδά ήταν εκείνη που παρουσίασε, με μεγάλη τιμή και χαρά, τον αγώνα ενάντια στη μάχη με τον καρκίνο, ενώ ανάμεσα στις διάσημες παρουσίες που παρευρέθηκαν στο Ζάππειο για να τρέξουν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Μαίρη Συνατσάκη αλλά και η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλιστα, αποκάλυψε και την περιπέτεια με την υγεία της που πέρασε, πριν κάποιο διάστημα, όταν μετά από τυπικές γυναικολογικές εξετάσεις της βρήκαν κάτι στο στήθος.
“Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σήμερα στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και μοιράστηκα μαζί σας την δική μου ιστορία… Εύχομαι όσο περισσότερα χαμόγελα όπως τα σημερινά, τόσο λιγότερες απώλειες… Η πρόληψη… μην το ξεχνάτε σώζει ζωές”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

#raceforthecure2017 #almazois #mastercard #runningteam #supportwomen #supportlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Η πιο ωραία Κυριακή όλου του χρόνου! Αυτή που τρέχουμε όλες μαζί για όλες μας μαζί! Γυναίκες ενωμένες ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Αλλά κυρίως γυναίκες, φίλες, κόρες, μανάδες, αδερφές, κολλητές που θα σου κρατήσουν το χέρι όταν φοβάσαι να κάνεις εξετάσεις, που θα σου θυμίσουν να μην αμελείς το ραντεβού με τον γυναικολόγο, που θα νοιαστούν η μια για την άλλη, θα προστατεύσουν η μία την άλλη και θα σταθούν η μια στην άλλη αν χρειαστεί να δώσει κάποια μάχη. Γίνεται να είμαστε έτσι όλο το χρόνο? ♥️ —————————————————• #greeceraceforthecure #keepyourlovegoing #nestlefitness #fitnessteam #womenempowerment #sundays #staystrong

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ṀÅĬRỊɃOÖ???? (@mairiboo) στις

Δες τα βίντεο:

Κράτα το

Read More

And More