Η εντυπωσιακή backstage φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου!

Στα παρασκήνια του Junior Music Stars ποζάρει η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή μαέστρος και κριτήςμας ενημερώνει μέσα από αυτή την εντυπωσιακή backstage φωτογραφία ότι συνεχίζονται τα γυρίσματα του μουσικού show του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, οι τηελεθατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν το πρώτο επεισόδιο απόψε το βράδυ.

Οι συντελεστές του έχουν μεγάλη αγωνία για την πρεμιέρα και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν την καρδιά των τηλεθεατών.


Το Junior Music Stars είναι ο πιο θετικός μουσικός διαγωνισμός, χωρίς αποχωρήσεις και αρνητικές αξιολογήσεις! 16 νεαροί λάτρεις της μουσικής από την Ελλάδα και την Κύπρο, ηλικίας 8-14 ετών θα μας οδηγήσουν στο πιο όμορφο μουσικό ταξίδι, γεμάτο τραγούδια, συναισθήματα και πολλές νότες! Και δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο μαέστρο από τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. Ο Γιώργος Θεοφάνους σε νέο ρόλο είναι δίπλα και στα 16 παιδιά και τους μεταφέρει την αγάπη του για τη μουσική. Όσα συμβαίνουν στο backstage τα περιγράφει η Αντωνία Καλλιμούκου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όσα είπε στο TLIFE o Γιώργος Θεοφάνους

Τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγήσουν τα παιδιά σε ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο μελωδίες και συναισθήματα.

Read More

And More