Η επιστροφή της Catherine Zeta – Jones! Η 46χρονη σταρ με αποκαλυπτικό φόρεμα στο κόκκινο χαλί

Είναι σέξι, αποκαλυπτική και κάνει δυναμικό comeback. Η Catherine Zeta Jones βάλθηκε να μας τρελάνει και έκανε αυτήν την αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Dad’s Army. Παρά τη βροχή και τον αέρα, η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με μια μπλε μακριά τουαλέτα, βαθύ ντεκολτέ και μεγάλο σκίσιμο και γλίτωσε για λίγο… το αποκαλυπτικό ατύχημα!
Η πρεμιέρα έγινε στο Λονδίνο και παρά τον άσχημο καιρό η Catherine Zeta Jones έλαμψε. Τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά, μόλις πόζαρε στο red carpet, ενώ οι συνταξιούχοι της Τσέλσι δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν τους πλησίασε και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Βέβαια, να πούμε πως η χολιγουντιανή ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε λίγο με τον αέρα και κρατούσε συνεχώς το φόρεμά της στο σημείο που είχε το σκίσιμο για να μην έχει ατυχήματα.

Το ευχάριστο, πάντως, είναι πως η Catherine Zeta Jones έδειχνε να είναι στα καλύτερά της. Μετά το πρόβλημα υγείας του Michael Douglas, αλλά και τη διπολική διαταραχή που αντιμετώπισε η ίδια, τώρα φαίνεται πως είναι καλά και έτοιμη για την επιστροφή της!

Φωτογραφίες: Splash

Read More

And More