Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, που «τρέλανε» το X Factor, στην πρώτη της φωτογράφιση!

Η 19χρονο Σοφίνα Λαζαράκη έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Η κόυκλα κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση μπορεί να αποχώρησε από το X Factor αλλά σίγουρα έχει πολλά ακόμα να δώσει.. Αυτό τόνισε άλλωστε και ο μέντοράς της στο show, Θοδωρής Μαραντίνης για εκείνη αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια των N.M.A. Σήμερα, την βλέπουμε στην πρώτη της φωτογράφιση για το περιοδικό People και επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό!

Με όραμα μια καριέρα στο χώρο του θεάματος, ένα από τα ταλέντα της ήταν πάντα ο χορός. Μικρούλα χάζευε με τις ώρες στην τηλεόραση τα βιντεοκλίπ του Michael Jackson. Ήταν το ίνδαλμά της και στο σαλόνι του σπιτιού έκανε το δικό της αυτοσχεδιασμό πάνω στα χορευτικά του βασιλιά της pop.

Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να χορεύει hip hop στους δρόμους της Γλυφάδας. «Μαζί με ένα hip hop σχήμα, βάζαμε ηχεία στα πεζοδρόμια της Γλυφάδας και χορεύαμε freestyle. Τότε κατάλαβα πως ήθελα να ασχοληθώ σοβαρά με το χορό και είπα στη μητέρα μου πως θέλω να δώσω εξετάσεις ώστε να μπω στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης». Συμπτωματικά γνωρίζει την μπαλαρίνα Ναντίν Ξηντάρα και κάνουν για ενάμιση χρόνο ιδιαίτερα μαθήματα, προκειμένου να πάρει τις πρώτες βάσεις. Στην πορεία, όμως, συνειδητοποιεί πως της αρέσει εξίσου και η υποκριτική. Έτσι, το καλοκαίρι του 2012 πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει ένα μηνιαίο σεμινάριο υποκριτικής. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα γράφεται σε σχολή χορού, όπου δουλεύει σκληρά προκειμένου να τελειοποιήσει την τεχνική της στο χορό, και το φθινόπωρο του 2014 δίνει εξετάσεις στη Λυρική Σκηνή. «Πέρασα τις πρώτες εξετάσεις, αλλά στη δεύτερη φάση δεν τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι πως είχα σκοπό να ξαναδώσω, αλλά στην πορεία ανακάλυψα πως η στρατιωτική πειθαρχεία που πρέπει να διαθέτει μια μπαλαρίνα είναι κάτι που δεν θα ταίριαζε στο δικό μου στιλ. Αυτό σε συνδυασμό με μια άλλη μεγάλη αγάπη, που είναι το τραγούδι, με ώθησαν στο να ξεκινήσω τα μαθήματα φωνητικής».

Το X-Factor, η αποχώρηση και τα φαβορί

Η συμμετοχή της στο X-Factor προέκυψε εντελώς τυχαία ένα χειμωνιάτικο απόγευμα στη Γλυφάδα. «Ήμουν στο σπίτι της Τζούλι Μασίνο, που μου έκανε φωνητική, και μου είπε πως την επόμενη μέρα ξεκινούν οι οντισιόν του X-Factor. “Δήλωσε και εσύ συμμετοχή, θα τα καταφέρεις” ήταν τα λόγια της. Έτσι, πήρα την απόφαση να στείλω την αίτηση και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου» περιγράφει η Σοφίνα. Πράγματι, περνάει με επιτυχία από την πρώτη οντισιόν και στη διαδικασία των bootcamp ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφασίζει να ενώσει τη Σοφίνα με άλλα τέσσερα κορίτσια (τη Χαρά, τη Σάντρα, τη Χριστίνα και τη Βαλέρια) και να δημιουργήσει το girl band ΝΜΑ (σ.σ: No Men Aloud, δηλαδή «Απαγορεύονται οι άντρες»). Στη διαδικασία του chair challenge τα κορίτσια ερμηνεύουν το τραγούδι Free Your Mind, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτές και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα live.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More