Η κόρη του Jackie Chan δηλώνει τη σεξουαλικότητά της

Τη σεξουαλική της ταυτότητα μέσω του Instagram αποφάσισε να δηλώσει η κόρη του Τζάκι Τσαν (Jackie Chan). H Έτα Εντζί (Etta Ng) είναι ο καρπός του έρωτα του Τσαν με τη βασίλισσα της ομορφιάς Ελέιν Εντζί Γι-Λάι.

Η 17χρονη Έτα γράφει για την υποστήριξη που δέχτηκε η ίδια και η φίλη της Άντι Όουτομ. «Νιώθω δέος για το μέγεθος της υποστήριξης και της αγάπης που ξεχύθηκε στον δρόμο μου. Είμαι άφωνη για το πώς οι ακόλουθοι μου έδειξαν την υποστήριξή τους στην κοπέλα μου @andiautumn και σε μένα. Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο μας στηρίζουν, καθώς τα μέσα ενημέρωσης του Χονγκ Κονγκ συνεχίζουν να μας χλευάζουν», έγραψε στο Instagram η Έτα.

«Έχω μεγαλώσει σε έναν κόσμο αρνητικότητας και στενομυαλιάς, αλλά βρίσκομαι στο σημείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να πω τις αλήθειες μου και να βοηθήσω και άλλους σαν εμένα… Σας ευχαριστώ για την τεράστια εκδήλωση αγάπης και αποδοχής», έγραψε.

I am in awe at the amount of support and love poured my way. I am speechless at how followers went to my Girlfriend @andiautumn and my account to show us both so much positivity. People all over the world have been rooting us on as Hong Kong media continues to mock. I’ve grown up in a world of negativity and close mindedness but I am at that point where I realise that I can use my experience to tell my truths and help others just like me. Thankfully I’ve grown since the days I was powerless and uncertain what the world has for me. Thank you for the enormous outpour of love and acceptance. #lgbt #androgynous #lgbtqai #loveislove #lovewins #lovealwayswins #lesbian #love #support # #androgynous #queer #gay #gaygram #loveyourself #advocacy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @stolenmilktea στις

Σε μία συνέντευξη που είχε δώσει το 2015 στην ιστοσελίδα The Express, η Έτα είχε περιγράψει την τεταμένη σχέση που είχε με τον σούπερ σταρ πατέρα της. «Δεν είναι ο μπαμπάς μου. Δεν αισθάνομαι τίποτα γι αυτόν. Είναι ο βιολογικός μου πατέρας, αλλά δεν είναι στη ζωή μου», είχε δηλώσει τότε.

Πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More