Η κόρη του Στάθη Ψάλτη “λύνει” την σιωπή της: “Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε πρόσωπο”

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πενήντα μέρες μετά τον θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη. Ο αδερφός του, επίσης ηθοποιός, Γιάννης Ρώτας σε συνεντεύξεις που έχει δώσει αποκαλύπτει τις δυσκολίες που πέρναγε ο Στάθης Ψάλτης, στο πλευρό της συζύγου του, Χριστίνας Φιτσάκη.
Τώρα, η κόρη του ηθοποιού, η Μαρία Ψάλτη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Spirto και στην Ράνια Καρατζαφέρη, μίλησε για την χήρα του πατέρα της και επιβεβαίωσε τον θείο της.

«Βγήκε και είπε τα παράπονά του ο αδελφός του. Αλήθειες είπε ο άνθρωπος, δεν είπε ψέματα σε κάτι. Δεν έχουμε επαφή με την Χριστίνα και αυτό είναι δική της επιλογή. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ αρνητικοί απέναντί της, ή να μην μιλήσουμε, ή το οτιδήποτε. Είναι δικό της θέμα. Άλλαξε η συμπεριφορά της από την στιγμή που παντρεύτηκαν. Μόλις παντρεύτηκαν είδαμε ένα άλλο πρόσωπο. Από εκεί και μετά το μόνο που μας έδενε ήταν ο πατέρας μου. Γιατί πριν και βλεπόμασταν και μιλούσαμε στα τηλέφωνα και τα πάντα. Μετά τον γάμο άλλο πρόσωπο» είπε μεταξύ άλλων.
Επίσης, η Μαρία Ψάλτη μίλησε για την οικονομική στήριξη που της παρείχε ο πατέρας της και αν η Χριστίνα είχε ενοχληθεί από αυτό: “Ο πατέρας μου μας στήριζε οικονομικά και πάντα μας φρόντιζε, αλλά γενικά ήταν πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, που βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο, πόσω μάλλον την οικογένειά του. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το βάλω σε μια κατάταξη και να πω “ναι την ενοχλούσε εκείνο ή την ενοχλούσε το άλλο”. Δεν ξέρω εμείς δεν αλλάξαμε σε τίποτα. Όπως ήμασταν συνεχίσαμε να είμαστε. Εκείνη άλλαξε και δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο, το γιατί.”

Read More

And More