Η μητέρα της εν διαστάσει συζύγου του 47χρονου που πυροβολήθηκε από τον Παραολυμπιονίκη λύνει τη σιωπή της στην Tatiana Live

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο “αντίο” στον Μάριο Λουκόπουλο. O άτυχος 47χρονος δολοφονήθηκε από τον Βασίλη Τσαγκάρη, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο Μοσχάτο. Στην κηδεία δεν παρευρέθηκε η πρώην συζυγός του, η οποία αντιμετωπίζει θέματα υγείας, μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρας της στην εκπομπή Tatiana Live.

“Ήταν ένα ειδεχθέστατο έγκλημα. Επιθυμώ να λάμψει η δικαιοσύνη του Θεού και των ανθρώπων. Ο δολοφόνος ξεπέρασε κάθε όριο απανθρωπιάς. Ενδεχομένως από τη δικογραφία να αποδειχθεί ότι υπήρχαν και αίτια που ώθησαν τον Μάριο να είναι βίαιος, ενώ ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα… Λάτρευε τα παιδιά του. Θα δείτε γιατί ο Μάριος είχε γίνει βίαιος. Γιατί κάθε άνθρωπος έχει όρια στην αντοχή του. Όταν πιέζεται από πάρα πολλές καταστάσεις, ξεσπάει στους οικείους του”, είπε.

“Το να κυκλοφορεί ο φονιάς του αδερφού μου με ένα “βραχιολάκι”… Τι να πω. Και αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι με μειδίασμα βγήκαν και οι δύο έξω, μετά την απόφαση. Μέσα στις φυλακές, μήπως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν τα ίδια και χειρότερα προβλήματα υγείας και είναι μέσα; Η πρώην σύζυγος του, με τις καταθέσεις που κάνει, δεν τιμά τη μνήμη του πατέρα των παιδιών της…”, είπε, ο αδερφός του Μάριου Λουκόπουλου στην Tatiana Live.

Read More

And More