Η μυστική ιστορία των REC για τα Χριστούγεννα! Video

Εσύ γνωρίζεις την μυστική ιστορία που κρύβουν τα Χριστούγεννα; Ένα παιδί, μια γιορτή και ένας ολότελα μαγικό κόσμος. Αυτό περιγράφει η νέα μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία των REC που μόλις κυκλοφόρησε από την Heaven Music σε ήχο αλλά και εικόνα. Οι REC μπήκαν ξανά στο studio, αυτή τη φορά όμως πήραν νότες και στίχους και αποφάσισαν με αυτά να στολίσουν το φετινό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Ένας ποντικός με ένα γαλάζιο φιόγκο ανέλαβε το ρόλο του μαγικού βοηθού σ’ αυτό το απίθανο εγχείρημα. Το αγαπημένο συγκρότημα και τα παραμυθένια Cap Cap ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να μας αποκαλύψουν -για πρώτη φορά- μία μυστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τα Χριστούγεννα. Μια ιστορία που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, μια ιστορία που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια.
Η μουσική είναι του Άρη Λουμάκη, ενώ οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Δημήτρη Μεργούπη, με τους RAP στίχους να είναι γραμμένοι από τον front-man των REC Άρη Λουμάκη. Στο τραγούδι συμμετέχει η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.
Τα «Χριστούγεννα» των REC κυκλοφορούν από την Heaven Music.
Τα “Χριστούγεννα” είναι ΕΔΩ:

Read More

And More