Η νέα viral μανία! Γιατί γέμισαν τα social με #DoItLikeSakis

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάκης Ρουβάςαποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στις σελίδες του στα social media. Το αναμενόμενο ήταν ότι θα είχε τεράστια ανταπόκριση από το φανατικό κοινό του αλλά όχι μόνο έκανε ρεκόρ likes και σχολίων αλλά κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral.

Τι είναι αυτό το βίντεο; Δείχνει τον Σάκη να κάνει μία κυκλική κίνηση δημιουργώντας το Ο με τα χέρια του. Μία κίνηση που ανέγραψαν όλοι στη συνέχεια ανεβάζοντας αντίστοιχα βίντεο στα δικά τους social media.


Ο κορυφαίος σταρ της χώρας ξεχωρίζει και για τη μοναδική του παρουσία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Τα social media του Σάκη αποτελούν ισχυρό όχημα επικοινωνίας με τους fans του και κάθε του ανάρτηση τους “τρελαίνει”!

Το συγκεκριμένο βίντεο αφορά σε ένα νέο project που ετοιμάζει και παρόλο που ο ίδιος το έχει αφήσει μυστήριο υποθέτουμε ότι πρόκειται για νέο τραγούδι. Θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες! Πάντως, το ηχητικό απόσπασμα του video είναι σίγουρα “ανεβαστικό” και αμέσως σε παρακινεί να χορέψεις στο ρυθμό του.


Δεκάδες χιλιάδες χρήστες των social media, επώνυμοι και μη, μιμήθηκαν τον κορυφαίο σταρ ανεβάζοντας τα δικά τους video. Ανάμεσά τους και η Φαίη Σκορδά αλλά και χιλιάδες θαυμαστές που χαρακτηριστικά ανέφεραν #DoItLikeSakis #CantStopDancing #OLA.

Πρόκειται για ένα από τα πιο hot trends των social media των τελευταίων ημερών με τα post να αυξάνονται συνεχώς και τα συγκεκριμένα hashtags να εκτινάσσονται στους αριθμούς εμφάνισής τους. Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου! Εμείς ξεχωρίσαμε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο που κυκλοφορούν.


Εσύ, έκανες το δικό σου #DoItLikeSakis video;

Read More

And More