Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μουκίδη απαντά στο TLIFE για όσα είπε ο συνθέτης και δηλώνει: “Μεγαλώνω τα παιδιά μου χωρίς οικονομική υποστήριξη”

Άφωνοι έμειναν χθες όσοι διάβασαν τις ύβρεις που έγραψε στο προφίλ του στο facebook ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης εναντίον της πρώην συζύγου του Μαρίας Κρητικού, ισχυριζόμενος ότι του έκανε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου, επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι της τα παιδιά. Διάβασε εδώ

Η Μαρία Κρητικού μιλώντας στο TLIFE, δευκρινίζει πώς τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει με αξιοπρέπεια τα δυο της παιδιά και μάλιστα χωρίς οικονομική στήριξη από τον πρώην σύζυγό της και δηλώνει πως δεν θέλει να απαντήσει σε όσα έγραψε γιατί σέβεται τα παιδιά της.

“Δε μου έκανε εντύπωση που έβρισε.. Το έχω συνηθίσει… Αυτή είναι η τακτική του Μουκίδη με όλους. Εμένα με νοιάζουν μόνο τα παδιά μου. Να μεγαλώσουν φυσιολογικά και χωρίς προβλήματα”…

Σε ερώτησή μας αν του έκανε όντως μήνυση για αρπαγή ανηλίκου αρκέστηκε να πει ότι η υπόθεση είναι στα χέρια των δικηγόρων, χωρίς να θέλει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Read More

And More