Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.07.2016 | 19:43

Η πρώτη συλλογή του Νίκου Δρογώση

Η πρώτη συλλογή του Νίκου Δρογώση
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

BREATHE in / BREATHE out ονομάζεται η πρώτη συλλογή του ραδιοφωνικού παραγωγού του EN LEFKO 87,7 Νίκου Δρογώση που κυκλοφόρησε από την Cobalt Music. Η συλλογή περιλαμβάνει μια επιλογή τραγουδιών από αναγνωρισμένους διεθνείς καλλιτέχνες όπως τη Lana Del Rey, τους Disclosure, το δίδυμο Maribu State αλλά και Έλληνες που διαμορφώνουν τα σημερινά μας ακούσματα όπως ο μουσικός Serafim Tsotsonis, ο Dim Zach, o Apanemic, οι Coffee Break Cookies και η Beat Ride. Το αποτέλεσμα είναι ένα on-trend mix από 26 σύγχρονα τραγούδια για ατμοσφαιρικές & groovy ημέρες και νύχτες, που προσφέρονται για εγκεφαλική και σωματική κατανάλωση.

Το πρώτο μέρος της συλλογής BREATHE In αποτελείται από 13 τραγούδια όπου οι jazz & blues επιρροές του Tim Deluxe συναντoύν το deep hop των Camel Power Club και δένουν γλυκά με τα cosmic grooves του Falcon Punch, μεταφέροντας τον ακροατή σε ένα εκλεκτικό περιβάλλον.

Το δεύτερο μέρος της συλλογής BREATHE Out περιλαμβάνει 13 τραγούδια της σύγχρονης electronica συνδυάζοντας έξυπνα τα downtempo balearic beats του Closed Paradise με τα dancefloor deep beats των PANG! και τα συναισθηματικά synths του Holtoug δημιουργώντας το κατάλληλο σύμπαν της καθημερινής αποσυμπίεσης.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.


 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10