Η showbiz βρέθηκε στην παράσταση “Δουλειές με Φούντες”, αφιερωμένη στην Ζωή Λάσκαρη! [pics,vid]

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή, καθώς έκανε πρεμιέρα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς η θεατρική παράσταση “Δουλειές με Φούντες” σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ζωή Λάσκαρη. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – η οποία έχει ρόλο έκπληξη στο έργο – αποφάσισε να ανεβάσει την τελευταία θεατρική παράσταση που είχε οραματιστεί η μητέρα της και να την αφιερώσει στη μνήμη της.

Φυσικά δεν γινόταν να μην παρακολουθήσουν την παράσταση αρκετές διάσημες παρουσίες, οι οποίες λάτρευαν την Ζωή Λάσκαρη. Εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Χριστίνα Στεφανίδη, ο Άρης Καβατζίκης, η Ευγενία Σαμαρά ήταν μερικοί από αυτούς που πήγαν να απολαύσουν την ξεκαρδιστική παράσταση.
Οι πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην θεατρική σκηνή της Ζωής Λάσκαρη, ενώ αίσθηση προκάλεσε η εξαιρετική ερμηνεία της Κατερίνας Ζαρίφη, ως “Βασίλισσας Βικτορίας”, η οποία έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο. Μάλιστα, στο τέλος της παράστασης, όλοι οι συντελεστές ήταν αρκετά συγκινημένοι, με την Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου να είναι εμφανώς βουρκωμένη. Στο πλευρό της βρίσκονταν ο πατέρας της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αλλά και ο σύντροφός της, Μάκης Σούλης, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές. (Δες εδώ φωτογραφίες και βίντεο)

Δες όλες τις φωτογραφίες:
Κατερίνα Καινούργιου
Vegas
Γιάννης Ποιμενίδης – Ευγενία Σαμαρά
Αντώνης Λουδάρος – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Κατερίνα Καινούργιου
Δημήτρης Τσέλιος – Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Κατερίνα Ζαρίφη – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Μάκης Σούλης – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Φωτεινή Ντεμίρη – Αντώνης Λουδάρος
Νεφέλη Ορφανού – Φωτεινή Ντεμίρη
Βίβιαν Κοντομάρη – Ελευθερία Ρήγου – Φωτεινή Ντεμίρη
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η Λούση είναι χήρα και ζει αποκομμένη από τον έξω κόσμο σε μια μονοκατοικία, την οποία κινδυνεύει να χάσει. Ο θυμός της δεν την αφήνει να βρει πια καμία χαρά στη ζωή της.
Αρνείται κάθε επαφή ακόμα και με την κόρη της. Μοναδική συντροφιά της μια βουκαμβίλια και μια καταθλιπτική γειτόνισσα.
Ένα παράξενο δέμα που βρίσκει κρυμμένο στη βουκαμβίλια της θα γίνει το βασικό συστατικό σε μια περιπέτεια, στην οποία ανακατεύονται ένας άνεργος ηθοποιός, μια βασίλισσα της νύχτας, ένας ατάλαντος κακοποιός και μια ατζαμού μυστική αστυνομικός σαν τα υλικά ενός κέικ, που θα φέρει και πάλι τη χαρά στη ζωή της Λούση.
Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Βίβιαν Κοντομάρη, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, Φωτεινή Ντεμίρη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ελευθερία Ρήγου, Δημήτρης Τσέλιος. Φιλική συμμετοχή: Κατερίνα Ζαρίφη.

Read More

And More