Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.01.2016 | 13:27
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Η συμπαθητική κυρία που βλέπεις είναι η καλύτερη γραμματέας και είναι ρομπότ! Βίντεο

Η συμπαθητική  κυρία που βλέπεις είναι η καλύτερη γραμματέας και είναι ρομπότ! Βίντεο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Η κυρία που βλέπεις δεν είναι άνθρωπος... Είναι ρομπότ και έχεια δημιουργηθεί από την ομάδα των επιστημόνων του τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης για να είναι μια καλή γραμματέας. Στο μέλλον θα μπορεί να είναι μια καλή νταντά για τα παιδιά ή μια πολύ καλή παρέα για τους ηλικιωμένους!


Η Νadine, αναγνωρίζει πρόσωπα, είναι ευγενική δεν χρειάζεται να κάνει... διαλείμματα, θυμάται όλα όσα της έχεις πει και ...δεν θα σου πει βαρετές ιστορίες αν και όπως θα δεις στο βίντεο είναι αρκετά πολυλογού!

Η εξωτερική της εμφάνιση είναι εκπληκτική και μόνο αν την δεις να κινείται θα καταλάβεις ότι δεν είναι άνθρωπος ενώ την δημιούργησαν να έχει ένα κοινό συνηθισμένο πρόσωπο, χωρίς να είναι ιδιαίτερα όμορφη, ούτε ιδιαίτερα νέα.

H Nadine εκτός από πανέξυπνη έχει.. αισθήματα και θα νοιαστεί για ότι μπορεί να συμβεί στο άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεται. Eδώ δίνει χειραψία με την δημιουργό της Νάντια!
Δες το βίντεο όπου η Nadine γνωρίζει τη Νadia τη δημιουργό της αλλά και να συνομιλεί με δημοσιογράφους

 

When Nadine meets Nadia: A social robot from #NTUsg that is powered by intelligent software, Nadine will be a great personal assistant or companion for the young and elderly in future. She has her own personality, memory and emotions. See how she has a real conversation with her creator, Nadia Thalmann, an NTU professor. http://bit.ly/NTUbots

Posted by Nanyang Technological University, Singapore on Tuesday, December 29, 2015
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10