Η “συνταγή” του Σάκη Ρουβά για μια πετυχημένη Eurovision!

Ο τελικός της 61ης Eurovision μπορεί να μην είχε την ελληνική αποστολή ανάμεσα στις συμμετοχές αλλά σίγουρα έχει ελληνικό χρώμα! Πέρα από τους Έλληνες συνεργάτες του Sergey Lazarev που έχασε το τρόπαιο από την Ουκρανή Jamala, η χώρα μας παρουσιάστηκε και στο ευφάνταστο σκετσάκι που έκαναν οι δύο οικοδεσπότες του show.

O Måns Zelmerlöw και Petra Mede παρουσίασαν τα στοιχεία που πρέπει να έχει μια εμφάνιση για να κερδίσει στη Eurovision. Υποστήριξαν ότι προκύπτει από μελέτες των καλύτερων εμφανίσεων μέχρι σήμερα και όλα “φωτογράφισαν” τον δικό μας Σάκη Ρουβά. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να νικήσει στον μουσικό διαγωνισμό αλλά έχει δύο συμμετοχές που σίγουρα έχουν μείνει στην μνήμη των φανατικών του θεσμού.

Ο Σάκης, σύμφωνα με όσα παρουσίασαν ο Måns και η Petra, έχει τη “συνταγή” για τη νίκη στη Eurovision.

Ανάμεσα στα τύμπανα, τα κουστούμια, τα τέρατα, τις γιαγιάδες, τα βιολιά, το πατινάζ, τις μπαλαρίνες και τις φωτιές μας “υπέδειξαν” το μίνι στριπτίζ που είχαμε δει να κάνει ο Σάκης στο “Shake it”. O Mans, που ήταν ο περσινός νικητής της Eurovsion, μιμήθηκε επίσης το χορευτικό του Σάκη.

Τέλος, για μια νίκη στη Eurovision είναι σημαντικές οι λέξεις «ειρήνη» και «αγάπη» που περιλαμβάνονται και στην παρουσίασή τους στη σκηνή της Globen Arena της Στοκχόλμης.



Θυμήσου παρακάτω τις δύο συμμετοχές του Σάκη Ρουβά στη Eurovision:

Read More

And More