Η βραδινή έξοδος της Μίνας Αρναούτη! [vid]

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκε σοβαρά η Μίνα Αρναούτη. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες στους οποίους οι 30χρονη προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της ζωής της. Για τον λόγο αυτό κάνει συνεχώς φυσιοθεραπείες αλλά και προσπαθεί να διατηρεί την αισιοδοξία και το κέφι της.

Μπορεί η Μίνα να έχει γίνει στόχος κακόβουλων σχολίων και συχνά να δέχεται φραστικέ επιθέσεις μέσα από τα social media της αλλά δεν το βάζει κάτω. Μέχρι και πριν λίγες μέρες κινούνταν με αναπηρικό καροτσάκι και τώρα σιγά σιγά με πατερίτσες. Έχει στο πλευρό της διαρκώς την μητέρα και τους φίλους της και έχει αρχίσει πια να αναρρώνει.

Η ίδια έχει επιλέξει να συνεχίσει τη ζωή της φυσιολογικά και το απέδειξε με την βραδινή της έξοδο την Παρασκευή. Φρόντισε να ανεβάσει κι ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο facebook αποδεικνύοντας ότι είναι χαμογελαστή και με όρεξη για ζωή!

Δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία της και σε αυτό την βοηθούν και όλοι όσοι της στέλνουν μηνύματα αγάπης. Θέλοντας να τους ευχαριστήσει η Μίνα έγραψε πρόσφατα στο προφίλ της: “Να ξέρετε ότι τα μηνύματα που μου στέλνετε τα διαβάζω όλα. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους γιατί είναι πάρα πολλά.. πάντως συγκινούμαι που κάποιοι από εσάς μοιράζεστε μαζί μου μια δύσκολη κατάσταση που περάσατε, είτε για να μου δώσετε δύναμη, είτε για να πάρετε δύναμη, είτε γιατί σε μια άγνωστη είναι πιο εύκολο να ανοίξετε την καρδιά σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα τόσο ωραία λόγια που μου γράφετε και κάποιοι που έχετε στείλει παραπάνω από μια φορά έχω αρχίσει κ σας αναγνωρίζω και χαμογελάω που μου στέλνετε ό,τι μπορείτε για να με κάνετε να νιώσω καλύτερα! Πάντα κάπου υπάρχει και η θετική πλευρά των πραγμάτων και όπως λέει και ένα ρητό: “Υπάρχει και ένας άλλος κόσμος άλλα είναι μέσα σε αυτόν εδώ”!”

Read More

And More