Ηλίας Ψινάκης: Δεν έλειπε από την εμφάνιση της Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής!

Στο Μέγαρο Μουσικής για έξι εμφανίσεις βρίσκεται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και φυσικά από το πλευρό της δεν λείπει ο καλός της φίλος Ηλίας Ψινάκης. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα της έχει μεγάλη αδυναμία και η γνωστή ερμηνεύτρια ήταν η πρώτη του επιλογή, όταν ξεκίνησε στο Δήμο το πρόγραμμα προώθησης της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.
“Με την Πρέσβειρα του Μαραθωνα στον Πλανήτη …και όχι μόνο…. @alkistisprotopsalti μαγεμένος από την παράσταση της στο Μέγαρο Μουσικής !!!”, έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στο instagram και ανέβασε φωτογραφία αγκαλιά με την φίλη του.

Με την Πρέσβειρα του Μαραθωνα στον Πλανήτη …και οχι μόνο…. @alkistisprotopsalti μαγεμένος απο την παράσταση της στο Μεγαρο Μουσικής !!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) στις

Όσο για την παράσταση που παρουσίασε η Πρωτοψάλτη… λέγεται “Παιχνίδι με τον χρόνο” και πρόκειται για ένα υπέροχο μελωδικό ταξίδι για να θυμηθούμε, να ονειρευτούμε και να συναντήσουμε τραγούδια που περίμεναν υπομονετικά να ξαναβγούν στο φως, για πρώτη όμως φορά με έναν ήχο διαφορετικό….
Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη συνοδεύει στη σκηνή η ορχήστρα νυχτών εγχόρδων Mandolin Arte
Μαζί τους οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι) και Αλέξης Κώστας (κρουστά). Συμμετέχει ο Γιώργος Καραδήμος στο τραγούδι.

Read More

And More