Ηλίας Ψινάκης: Η συγκινητική συνάντηση με την ομάδα των Ελλήνων αθλητών για τους Παραολυμπιακούς

Μετά τις στιγμές περηφάνιας της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία και τα μετάλλια των Ελλήνων αθλητών, τη σκυτάλη παίρνει ο ομάδα των Ελλήνων για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγο πριν ξεκινήσουν μάλιστα για Βραζιλία, οι αθλητές συνάντησαν τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη και οι στιγμές ήταν συγκινητικές.

“Φίλησα, ευχήθηκα και φωτογραφήθηκα με έναν έναν προσωπικά με όλους τους αθλητές της Ελληνικής Αποστολής των Παραολυμπιακών Αγώνων που πάει στο Ρίο…!!! Ο μικρούλης όμως Παναγιώτης μου πήρε την καρδιά!!! Καλά τα βραβεία και οι διακρίσεις αλλά για μένα η συμμετοχή και η προσπάθεια μετράει…Καλή επιτυχία σ’ αυτούς τους Ήρωες της Ζωής με όλη μας την καρδιά”, έγραψε ο δήμαρχος στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία.

Φίλησα, ευχήθηκα και φωτογραφήθηκα με έναν έναν προσωπικά με όλους τους αθλητές της Ελληνικής Αποστολής των Παραολυμπιακων Αγώνων που πάει στο Ρίο…!!! Ο μικρούλης όμως Παναγιώτης μου πήρε την καρδιά!!! Καλά τα βραβεία και οι διακρίσεις αλλά για μένα η συμμετοχή και η προσπάθεια μετράει…Καλή επιτύχια σ’ αυτούς τους Ήρωες της Ζωής με όλη μας την καρδιά.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις


Read More

And More