Ηλίας Ψινάκης: Ποιος υποστηρίζει ότι γεννήθηκε το 1939;

Από τους ανθρώπους που διακρίνονται για το χιούμορ τους και για την αφοπλιστική ειλικρίνειά τους είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα επισκέφτηκε ένα από τα πιο ιστορικά στέκια της Αθήνας το οπίο ανέλαβε να αναβαθμίσει ο καλός του φίλος Χρύσανθος Πανάς.

Ο επιχειρηματίας πόζαρε μαζί με τον Ηλία Ψινάκη δείχνοντας το έτος ιδρύσεως του καφέ και εστιατορίου και σχολίασε ότι συμπίπτει με το έτος γεννήσεως του Δημάρχου!

Εκείνος από τη δική του μεριά απάντησε αστειευόμενος: «πες το ψέματα»! Βέβαια, γεννήθηκε πολλά χρόνια αργότερα (8 Απριλίου 1958) αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει πλάκα με την ηλικία του.

Ο αγαπημένος μου @iliaspsinakis χάρηκε που η ίδρυση του Zonars συμπίπτει με το έτος γεννήσεώς του !!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chrysanthos Panas (@chrysanthospanas) στις


Όσον αφορά το ιστορικό Zonar’s, γεννήθηκε μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το 1939, ο επιχειρηματίας της διασποράς Κάρολος Ζωναράς –ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ- πήρε την απόφαση να φτιάξει ένα ξεχωριστό στέκι στην πόλη μας. Το εστιατόριο – καφέ εγκαινιάστηκε τον Δεκαπενταύγουστο του 1940 και έκτοτε έγινε σημείο αναφοράς.

Πλέον έχει περάσει στα χέρια του Χρύσανθου Πανά και επιδιώκει να κερδίσει την παλιά του αίγλη παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν στην Ελλάδα.

Read More

And More